Kontakt: info@majbritteulrikkeholm.com

 

♥ Når kærligheden koster

et foredrag om at ændre sine kærlighedsspor

Det er ikke alle der har fået kærligheden i vuggegave, men uanset hvad vi har oplevet i livet, kan vi ændre vores kærlighedsspor.

Vi behøver ikke resten af vores liv søge de partnere, der forlader os, skaber dramaer og afviser os. Vi behøver ikke genopleve barndommens prægninger, hvor kærligheden blev tildelt os i små krummer, når vi opførte os særligt pænt og gjorde os ekstra umage. Vi kan beslutte os for at begynde en helt ny rejse.

Majbritte Ulrikkeholm voksede selv op med en psykisk syg mor og kendte ikke sin far. Hele sit voksne liv kæmpede hun med kærlighedsrelationer, der fulgte de kærlighedsspor, forældrene havde lagt ud for hendes rejse med kærligheden. Svigt, afvisning og udmattende kampe var det, der oplevedes som kærlighed.

I dette foredrag fortæller hun åbent og sårbart om barndommens prægninger, om voksenlivets smertefulde kærlighed og om hvordan hun tog en beslutning om at ændre sine kærlighedsspor for at rejse ind i det ukendte – der hvor vi møder den kærlighed, som ikke koster vores værdighed, vores selvrespekt og vores sjælefred.

“Jeg møder så mange, der kæmper med kærligheden. Så mange der kender den rejse, jeg selv har været på. Så mange der lever i destruktive opslidende forhold, fordi barndommens første kærlighed var præget af afsavn og svigt. Vi søger det, vi kender, og tror det er kærlighed. Vi lever i det skjulte med skammen over alt det, vi går med til, når vi strækker os uendeligt for de bitte små kærlighedskrummer. Indtil vi beslutter os for at ændre de spor, andre har lagt, så vi kan træde vores egen sti og begynde en ny rejse til kærlighed.”

Majbritte Ulrikkeholm er aktuel med bogen Farvel, kære sofa – en bog om at rydde op i sit liv og ændre sine kærlighedsspor, hvor hun i en poetisk tone videregiver sine erfaringer og refleksioner over emnet.

 

                             Book en koncert:

(velegnet i kirker og meditative rum)

                        Majbritte Ulrikkeholm

                                     Sjælens Sang

             poetisk koncert til fordybelse og eftertanke

Gennem sang og oplæsning vil Majbritte Ulrikkeholm tage deltagerne med på en rejse i hjertet.

Der vil være sange fra hendes forskellige albums om at tænde lys i livet, og der vil være inspirerende fortællinger og digte fra hendes bøger om veje til kærlighed.

Koncerten er en invitation til at nyde en koncert til fordybelse og synke ind i sjælens fred.

Sangene og oplæsningerne vil give plads til refleksion over kærligheden, livet og døden.

Koncerten er en invitation til huske sjælen og tænde lys i livet.
Arrangementet er kun for voksne deltagere.

Når koncerten afholdes op mod jul, vil der være enkelte julesange lagt ind i programmet.

 

♥ STEMMENS HELBREDENDE KRAFT

kombineret foredrag & work-shop

Stemmen er en mægtig kraft og ressource, som mennesker fødes ind i verden med. Stemmen og sangen kan samle mennesker i glæde, i sorg, når vi fejrer, og når vi lider store tab. Desværre har sangen ikke længere den samme stærke rolle i vestlige kulturer, og mange har for længst tabt fortroligheden med deres egen autentiske stemme.

Ved denne work-shop vil Majbritte Ulrikkeholm fortælle om den menneskelige stemmes enorme spændvidde og tage deltagerne med på en oplevelsesorienteret rejse tilbage til urmenneskets kraftfulde kalden og ind den allerblideste hjertestemme, som kan åbne hjertet og vise vej ind til stilheden og det ordløse rum, hvor mennesker kan mødes på tværs af kulturel baggrund, religion, alder og køn.

Majbritte Ulrikkeholms udgangspunkt er, at alle mennesker kan synge, for når stemmen ikke skal være perfekt eller ren, kan alle deltage i stemmens store fællesskab. Her oplever vi en menneskelig kommunikation, som finder sted hinsides ord. Sangens sprog er universelt og samlende, og når vi tillader os at træde ind i det menneskelige ordløse kor, opdager vi, at vi ikke er alene. Psykiske sår, der stammer fra ensomhedsfølelse og adskilthed, kan langsomt få lov at hele op. Når vi mødes for at synge sammen uden at præstere bliver stemmen ikke blot en metode til kommunikation men en forbindelsesvej mellem mennesker.

Majbritte Ulrikkeholm er forfatter, musiker og underviser. Hun har udgivet femten Cder med egen musik og har udgivet elleve bøger romaner og fagbøger om kreativitet.

 

 ♥ DEN KREATIVE KRAFT

Kombineret foredrag og workshop m Majbritte Ulrikkeholm

Kreativiteten er en mægtig kraft, som mennesker fødes naturligt ind i verden med. Kreativiteten er en ressource vi har med, så vi på rejsen gennem livet kan helbrede os selv, når vi mister og sørger, men kreativiteten kan også samle mennesker i det nærende fællesskab, når vi fejrer og glædes. Den kreative kraft er livets gave til os. Desværre har mange mennesker tabt denne medfødte gave undervejs, og i vores del af verden er mange desværre trådt ind i et mentalt felt, hvor kontakten til menneskets iboende evne til at udtrykke sig gennem lyd og billeder er blevet erstattet af ord uden kontakt til poesiens nærende kraft.

I denne foredragsworkshop tager Majbritte Ulrikkeholm deltagerne med på en rejse tilbage til DEN KREATIVE KRAFT og anviser farbare veje til: højere livskvalitet, inspiration og kreativ selvudfoldelse. Men der vil også være fokus på, hvordan vi kan blive bedre til at bidrage til fællesskabet, når vi forløser vores iboende evner og sætter vores medfødte stemme og vores indre billeder fri.

Der vil være masser af frigørende stemmeøvelser og øvelser, der sætter inspirationen og kreativiteten fri.

Majbritte Ulrikkeholm har udgivet fjorten Cder med egen musik. Hun har skrevet elleve bøger bl.a Det magiske rum, en bog om kreativitet, indsigt & forvandling. Oktober 2016 udkom inspirationsbogen Rejsen til Kærlighed sammen hver for sig og alene.

Ved siden af sit kunstneriske virke har Majbritte Ulrikkeholm en stor passion for at frisætte menneskers stemme og kreativitet og har mange års erfaring som underviser og rådgiver for mennesker, der ønsker at styrke deres KREATIVE KRAFT.

 

♥ GUDINDENS GENKOMST

et foredrag om kvindelighed kraft & kreativitet

Dette foredrag er en rejse i kvindeligheden. En rejse der forbinder det kraftfulde og det bløde, det stærke og det feminine.

Med afsæt i bogen Gudindens Genkomst fortæller Majbritte om den feminine vej, hvor vi leder fra hjertet. Ikke bare i betydningen at lede andre men at lede i betydningen at søge. Vi søger en vej, hvor hjertet er vores pejlepunkt, og hvor vi finder modet til at stå åbne og sårbare frem som de kvinder, vi er.

Foredraget er levende og inddrager stemmeøvelser, så deltagerne kan mærke i kroppen og høre via stemmen, hvor de befinder sig. Gør vi os mindre, eller kan vi folde stemmen ud som den er. Kraftfuld feminin og uden omsvøb.

“En kvinde sagde engang til mig efter et kursus, jeg havde afholdt:

Nu har jeg i hele mit liv levet i et samfund, hvor kvinderne har stemmeret, men det er først nu jeg føler, jeg har retten til min stemme.”

Majbritte Ulrikkeholm