Kontakt: info@majbritteulrikkeholm.com

                        Skriv fra Sjælen

         foredrag med sang om alt det kreativiteten kan lære os om livet

Mange mennesker bærer i sig et ønske om at skrive, og mange, der allerede skriver, bærer på en længsel efter at skrive endnu mere frit og utvungent. Uanset hvor vi er med vores skrivning, deler de fleste en dyb længsel efter at dele det allerinderste – at genkende andre sjæle og selv blive genkendt.

Når vi skriver fra den tillærte personlighed handler skrivning meget mere om bekræftelse, og vi bliver enormt sårbare, når vi er det sted med vores kreativitet. Bliver jeg nu afvist? Bliver jeg ikke set eller hørt?

Majbritte guider med sit foredrag og sin nye undervisningsbog Skriv fra Sjælen deltagerne ind i et indre rum, hvorfra vi kan skrive til Det der allerede lytter. Her er vi allerede set, hørt, rummet og genkendt, og vores kreativitet bliver ikke længere et spørgsmål om at præstere men et tilbud om at helbrede os selv og bringe lys ind i vores liv. Vores sårbarhed forvandler sig fra at være et smertefuldt sår til at være den smukkeste åbning vores sjæl taler igennem.

Undervejs i foredraget vil der være digte og sange, der kalder på sjælen og inspirerer hjertet.

Majbritte har været kunstner og underviser i tredive år. Hendes store passion er at videregive til mennesker, at kreativiteten har en enorm helbredende kraft, som er tilgængelig for alle. Hun ønsker at dele alt det den kreative proces kan lære os om at være nærværende til stede i livet.

                            Book en koncert:

(velegnet i kirker og meditative rum)

                        Majbritte Ulrikkeholm

                                 Sjælens Sang

  poetisk koncert til fordybelse og eftertanke

Gennem sang og oplæsning vil Majbritte Ulrikkeholm tage deltagerne med på en rejse i hjertet.

Der vil være sange fra hendes forskellige albums om at tænde lys i livet, og der vil være inspirerende fortællinger og digte fra hendes bøger om veje til kærlighed.

Koncerten er en invitation til huske sjælen og tænde lys i livet.
Arrangementet er kun for voksne deltagere.

Når koncerten afholdes op mod jul, vil arrangementet være krydret med julesange og magiske julefortællinger.