Kontakt: info@majbritteulrikkeholm.com

                       

VISION et foredrag om at virkeliggøre sjælens inderste drøm

2021 er året for mit 30-års jubilæum som professionel kunstner. Det fejrer jeg med udgivelsen af bogen VISION, hvor jeg deler alle de erfaringer jeg har gjort mig gennem tiden. Jeg vil gerne give andre muligheden for at finde ind til og udfolde deres VISION, og jeg vil også gerne give andre mulighed for undervejs at kunne stå med skuffelser og nederlag, frygt, sårbarhed og skam og forvandle alle disse svære følelser til perler af visdom, som i sideste ende kan vise sig at være en vigtig del af VISIONen.

Undervejs i foredraget videregiver jeg de øvelser, som jeg deler med mennesker, jeg er mentor for, øvelser og refleksioner som jeg har udviklet til mine kurser gennem 30 år.

Jeg fortæller også min egen personlige historie om en lang rejse mod at tillade mine indre usynlige verdener at blive synlige i det ydre. En rejse mod at være tro mod mine inderste værdier og mit dybeste kald. Det er en rejse der har lært mig at kombinere sjælens styrke og hjertets blødhed, vedholdenhed og overgivelse, evnen til at give og tage imod.

Under coronakrisen blev jeg støttet af alle de mennesker, der har fulgt mig gennem årene. Jeg lærte, at der er et Vi i enhver vision, der begynder i hjertet. Måske tror vi, at vi skal løfte vores vision, men i virkeligheden er det visionen der løfter os – når først vi har sagt det store JA til at udfolde det vi kom her til Jorden for.

Arrangøren skal sørge for anlæg ved arrangementer med over 30 deltagere.

Skriv fra Sjælen

         foredrag om alt det kreativiteten kan lære os om livet

Mange mennesker bærer i sig et ønske om at skrive, og mange, der allerede skriver, bærer på en længsel efter at skrive endnu mere frit og utvungent. Uanset hvor vi er med vores skrivning, deler de fleste en dyb længsel efter at dele det allerinderste – at genkende andre sjæle og selv blive genkendt.

Når vi skriver fra den tillærte personlighed handler skrivning meget mere om bekræftelse, og vi bliver enormt sårbare, når vi er det sted med vores kreativitet. Bliver jeg nu afvist? Bliver jeg ikke set eller hørt?

Majbritte guider med sit foredrag og sin nye undervisningsbog Skriv fra Sjælen deltagerne ind i et indre rum, hvorfra vi kan skrive til Det der allerede lytter. Her er vi allerede set, hørt, rummet og genkendt, og vores kreativitet bliver ikke længere et spørgsmål om at præstere men et tilbud om at helbrede os selv og bringe lys ind i vores liv. Vores sårbarhed forvandler sig fra at være et smertefuldt sår til at være den smukkeste åbning vores sjæl taler igennem.

Undervejs i foredraget vil der være oplæsninger, der kalder på sjælen og inspirerer hjertet.

Majbritte har været kunstner og underviser i tredive år. Hendes store passion er at videregive til mennesker, at kreativiteten har en enorm helbredende kraft, som er tilgængelig for alle. Hun ønsker at dele alt det den kreative proces kan lære os om at være nærværende til stede i livet.

Ord der forvandler

Sange og digte om kærlighed og håb

Velegnet til biblioteker og små kirker

Majbritte Ulrikkeholm og Lawrence Lindhardt Christensen læser op og fortæller om de tre digtsamlinger “Håb”, “24 digte til min elskede” og “I audiens hos stilheden”. Alle tre digtsamlinger har det til fælles, at de er skrevet med afsæt i et ønske om at bruge ord som en vej til forvandling.

De tre bøger er skrevet med afsæt i voldsomme hændelser, som de to digtere, der danner par privat, forvandlede med ord. Under corona-krisen skrev de begge en tekst til hinanden hver dag, en tekst de læste højt om aftenen. Det blev til bogen Håb, for selvom digtene er skrevet med afsæt i en krise, viste det sig, at begge forfattere havde fokus på det forår, der foldede sig ud og på kærligheden mellem dem.

Majbritte Ulrikkeholms 24 digte til min elskede blev skrevet som et dybtfølt ønske om at få fortalt sin elskede om sin kærlighed. Dette behov opstod efter ulykken på Storebæltsbroen, hvor Majbritte Ulrikkeholms første tanke var: “Bare de nu har husket at kysse hinanden farvel”.

Lawrence Lindhardt Christensen gennemgik en stor personlig krise, og også her blev digtene en vej til forvandling. I digtsamlingen I audiens hos stilheden beskriver han et sammenbrud, der i virkeligheden blev et gennembrud ind til sjælen og stilheden.

Undervejs i foredraget vil der være sange om at finde modet i hjertet og om at tænde lys i livet, og Majbritte vil spille meditative flygelimprovisationer fra hendes aktuelle CD-udgivelse “Embraced by Stars – piano for inner peace”.

Om forfatterne:

Lawrence Lindhardt Christensen (f.1956) debuterede som digter på forlaget Klitrose som 23-årig med den anmelderroste En dør på klem. Han er uddannet journalist og folkeskolelærer og har sideløbende med digtene arbejdet som musiker og billedkunstner.

Majbritte Ulrikkeholm (f. 1964) har gennem de sidste 25 år været professionel sanger, komponist og forfatter. Hun har udgivet 14 CD’er med egen musik og har fået udgivet 14 bøger (romaner, erindringer og fagbøger)