Kontakt: info@majbritteulrikkeholm.com

 

 Sang-foredrag:

♥ Rejsen til Kærlighed

Kærlighed er så uendeligt mange ting, men nogle gange tror vi, at kærlighed udelukkende er det, vi kan opleve med en partner, og på vores utrættelige søgen efter den romantiske kærlighed overser vi helt den kærlighed, der er over alt, i og omkring os – den kærlighed, vi oplever, når vi mærker alt det, vi har at give i stedet for hele tiden at lede efter det, vi skal have.

Majbritte Ulrikkeholm fortæller levende og personligt om sin egen rejse og vækker hjerte og sjæl med sange og poetiske oplæsninger om at holde op med at vente og lede og i stedet blive nærværende, så vi kan få øje på al den kærlighed, der allerede er, når vi er til stede og gør alt i livet til en kærlighedshandling.

Majbritte Ulrikkeholm er sanger, komponist og forfatter. Hun har udgivet fjorten Cder med egen musik og ti bøger, fagbøger, erindringsbøger og romaner. Sideløbende med den kunstneriske løbebane driver hun kursusvirksomheden Ulrikkeholm Seminar, hvor hun udfolder sin store passion for at frisætte menneskers skabende potentialer.

Majbritte Ulrikkeholm har i flere år været fast paneldeltager i Netværket på P1 og er nu paneldeltager i Kejser på P1. Fra februar 2016 vil hun desuden være fast skribent på Kristeligt dagblad med klummer om åndelighed, samfund og tro.

 Rejsen til Kærlighed sammen hver for sig og alene udkom i efteråret 2016

♥ STEMMENS HELBREDENDE KRAFT

kombineret foredrag & work-shop

Stemmen er en mægtig kraft og ressource, som mennesker fødes ind i verden med. Stemmen og sangen kan samle mennesker i glæde, i sorg, når vi fejrer, og når vi lider store tab. Sangen kan helbrede, og sangen kan åbne ind til fællesskabet og være en bro til andre verdener. Desværre har sangen ikke længere den samme stærke rolle i vestlige kulturer, og mange har for længst tabt fortroligheden med deres egen autentiske stemme.

I dette foredrag vil Majbritte Ulrikkeholm fortælle om den menneskelige stemmes enorme spændvidde og tage os med på en rejse tilbage til urmenneskets kraftfulde kalden over bjerget– gennem den inderlige sensuelle stemme – og helt ind i den allerblideste hjertestemme, som kan åbne og helbrede hjertet.

Majbritte Ulrikkeholms udgangspunkt er, at alle mennesker kan synge uanset baggrund alder og køn. For stemmen skal ikke være perfekt eller ren for at samle os i det, hun kalder Sjælens kor. Og ud over at høre om Majbrittes arbejde med stemmen som en vej til frisættelse og healing vil der blive masser af plads til sangmeditation, udforskning af stemmen og fælles hjertesange, som alle kan synge med på.

Man behøver ikke at have sunget før for at deltage, men sangere er også hjerteligt velkomne.

Majbritte Ulrikkeholm har udgivet fjorten Cder med egen musik – senest albummet Sange i natten om at omdanne sine tab til nødvendig livsvisdom. Hun har skrevet ti bøger bl.a Det magiske rum, en bog om kreativitet, indsigt & forvandling. Senest Rejsen til Kærlighed sammen hver for sig og alene.

 ♥ DEN KREATIVE KRAFT

Kombineret foredrag og workshop m Majbritte Ulrikkeholm

Kreativiteten er en mægtig kraft, som mennesker fødes naturligt ind i verden med. Kreativiteten er en ressource vi har med, så vi på rejsen gennem livet kan helbrede os selv, når vi mister og sørger, men kreativiteten kan også samle mennesker i det nærende fællesskab, når vi fejrer og glædes. Den kreative kraft er livets gave til os. Desværre har mange mennesker tabt denne medfødte gave undervejs, og i vores del af verden er mange desværre trådt ind i et mentalt felt, hvor kontakten til menneskets iboende evne til at udtrykke sig gennem lyd og billeder er blevet erstattet af ord uden kontakt til poesiens nærende kraft.

I denne foredragsworkshop tager Majbritte Ulrikkeholm deltagerne med på en rejse tilbage til DEN KREATIVE KRAFT og anviser farbare veje til: højere livskvalitet, inspiration og kreativ selvudfoldelse. Men der vil også være fokus på, hvordan vi kan blive bedre til at bidrage til fællesskabet, når vi forløser vores iboende evner og sætter vores medfødte stemme og vores indre billeder fri.

Der vil være masser af frigørende stemmeøvelser og øvelser, der sætter inspirationen og kreativiteten fri.

Majbritte Ulrikkeholm har udgivet fjorten Cder med egen musik. Hun har skrevet elleve bøger bl.a Det magiske rum, en bog om kreativitet, indsigt & forvandling. Oktober 2016 udkom inspirationsbogen Rejsen til Kærlighed sammen hver for sig og alene.

Ved siden af sit kunstneriske virke har Majbritte Ulrikkeholm en stor passion for at frisætte menneskers stemme og kreativitet og har mange års erfaring som underviser og rådgiver for mennesker, der ønsker at styrke deres KREATIVE KRAFT.