På denne side vil jeg dele inspirationsvideoer, podcasts, radioprogrammer, artikler o.l

 

♥Artikel: Når kærligheden koster vores værdighed, selvrespekt og sjælefred 

♥Podcast om sårbarhedens styrke 

Jeg har mødt psykolog Kisser Paludan  til en samtale om sårbarhed i min solkrog.

Vi mødtes en uge efter jeg havde taget en dyb beslutning om kun at deltage i radio, TV eller artikler, hvor der er plads nok, tid nok og rum nok til at sårbarheden kan være med.

Det duer ikke for mig at skrælle sider af mig selv for at passe ind i et radio eller TV-program eller en artikel i et blad. Og Kisser gav rum for at alt kunne foldes ud. Når vi får stillet det rum til rådighed får vi jo lyst til at fortælle og åbne os. Fra sjælen.

Her får I hele min utilpassede sjæl. Sammen med Kisser Paludan. Og hun har så meget viden om emnet, som hun deler undervejs i samtalen.

Lyt med hvis I vil høre en utilpasset samtale om det, der aldrig kan passes ind.

Kærlig hilsen Majbritte

♥ Podcast: Jeg skriver min sandhed

Hør en hel times inspirerende samtale om kreativitet 

Hjælper det på skriveprocessen at ‘lege’ man er forfatter? Det mener Majbritte Ulrikkeholm. Charlotte Heje Haase interviewer musikeren, sangskriveren, forfatteren og den kreative helbreder. Det bliver blandt andet en samtale om det indre legebarn, om at turde fortælle sin sandhed og om ikke at lade sig skamme ud.
Majbritte har også givet værtinden en kreativ udfordring, en øvelse, som sætter gang i kreativiteten og flytter opmærksomheden fra hovedet ind i dybet af fantasien – der hvor alt har en stemme.