På denne side vil jeg dele inspirationsvideoer, podcasts, radioprogrammer, artikler o.l

♥ P1 program om lykke

Hør P1 programmet De højere magter, hvor jeg blev nærmest lykkelig af at være gæst. Jeg fik både kaffe og fik lov at høre en syngende papegøje. I dette program taler vi netop om, hvad det vil sige at være lykkelig. Værterne er Paula Larrain og Anders Laugesen

https://www.dr.dk/radio/p1/de-hoejere-magter/de-hoejere-magter-4#!00:00:00

♥ Podcast: Jeg skriver min sandhed

Hør en hel times inspirerende samtale om kreativitet 

Charlotte Heje Haases beskrivelse af podcasten: Hjælper det på skriveprocessen at ‘lege’ man er forfatter? Det mener Majbritte Ulrikkeholm. Charlotte Heje Haase interviewer musikeren, sangskriveren, forfatteren og den kreative helbreder. Det bliver blandt andet en samtale om det indre legebarn, om at turde fortælle sin sandhed og om ikke at lade sig skamme ud.
Majbritte har også givet værtinden en kreativ udfordring, en øvelse, som sætter gang i kreativiteten og flytter opmærksomheden fra hovedet ind i dybet af fantasien – der hvor alt har en stemme.

 

♥ Soul Talk (Jeg er gæst hos psykolog Kisser Paludan)
Hør helt ny Podcast her

Lyt til næsten to timers samtale om at tage livtag med fortidens bagage og smelte de tilfrosne søer i os.

Fra tid til anden mødes jeg med psykolog Kisser Paludan for at udforske sjælens rejse.

Denne gang er det blevet til næsten to timer om at rydde op i fortidens bagage, om at blive fortrolig med mørket, hvis man elsker skoven og om at rydde op i sin frygt for hajer, hvis man elsker havet.

Men det er også en samtale om at finde ind til det inderste lys og om at finde modet til at mærke alt det, vi mærker, når der ikke er distraktion. Det er en samtale om, hvordan vi finder det sted i os der er så dybt og stille og fredfyldt, at den vildeste inspiration kan vokse frem.

Det er en samtale om at smelte de tilfrosne søer i os og om at lade det forstenede blive blødt.

Må I blive inspireret til at møde hvad I skal møde for at finde ind til det allerinderste lys.

Kærlig hilsen Majbritte

 

Kærlighedsspor Podcast del 1  

                                                   del 2 

Jeg er gæst i Kisser Paludans Soul Talk om hvordan vi kan ændre vores kærlighedsspor. Det var så inspirerende en stund, at samtalen kom til at vare to timer. Vi taler om at være besat af en anden, om at gentage sine mønstre fra barndommen men allermest om at gøre sig fri til at elske og blive elsket

♥Artikel: Når kærligheden koster vores værdighed, selvrespekt og sjælefred 

♥Podcast om sårbarhedens styrke 

Jeg har mødt psykolog Kisser Paludan  til en samtale om sårbarhed i min solkrog.

Vi mødtes en uge efter jeg havde taget en dyb beslutning om kun at deltage i radio, TV eller artikler, hvor der er plads nok, tid nok og rum nok til at sårbarheden kan være med.

Det duer ikke for mig at skrælle sider af mig selv for at passe ind i et radio eller TV-program eller en artikel i et blad. Og Kisser gav rum for at alt kunne foldes ud. Når vi får stillet det rum til rådighed får vi jo lyst til at fortælle og åbne os. Fra sjælen.

Her får I hele min utilpassede sjæl. Sammen med Kisser Paludan. Og hun har så meget viden om emnet, som hun deler undervejs i samtalen.

Lyt med hvis I vil høre en utilpasset samtale om det, der aldrig kan passes ind.

Kærlig hilsen Majbritte