På denne side vil jeg dele inspirationsvideoer, podcasts, radioprogrammer, artikler o.l.

♥ LIVETS NOTESBOG

udkommer 1. marts – kan forudbestilles nu: https://majbritteulrikkeholmwebshop.dk/notesboeger-til-sjaelen-64/

♥ Et liv med plads til sjælen del 1

https://kisserpaludan.dk/170-et-liv-med-plads-til-sjaelen-del-1/?fbclid=IwAR1CYdGkQUrFBBWgKTfBIWuKHSGKHsTtnD-AMuRbUG59xV9JITGaq1Le0AM

Det er simpelthen med den største glæde jeg nu kan invitere jer ind i mit og Kisser Paludans fortrolige undersøgende rum, hvor vi sammen udforsker, hvordan vi overhovedet kan leve et liv med plads til sjælen. Det er en samtale om at tage livtag med seje gamle mønstre og om at finde ind til det vi ER i stedet for at leve vores liv ud fra det vi tror vi skal være.
Kisser, som er spirituel psykolog, havde inviteret mig i anledning af mit 25 års forfatterjubilæum, og det blev også en samtale om at leve med kreativitet, om at blive professionel kunstner og komme alt for langt væk fra den oprindelige kreativitets nærvær fra dengang jeg sad i Mormors Have og oplevede øjeblikkets skønhed i en sommerfugl, der landede på min finger.
Jeg fortæller Kisser om, hvordan mit liv tog en drejning, så jeg kunne finde hjem til den kreativitet, og Kisser tager mig med på en rejse i en tilbagevendende drøm, jeg drømte, under et transformerende livsforløb. Hun undersøger drømmen sammen med mig, og det bliver ikke bare min drøm, der fortæller mig noget. Kisser løfter denne personlige oplevelse ind i et rum, hvor alle, der lytter, kan bruge drømmen som en vejviser ind i deres inderste have med sommerfugle, der lander så kraftfuldt og stille, at vi bare må sidde i nærvær og dyb respekt for sjælens og sommerfuglens kraft.
Kærlig hilsen Majbritte ❤

♥ Et liv med plads til sjælen del 2 LINK: https://soultalk.libsyn.com/171-soultalk-majbritte-del-2

♥ Man må lade sig falde for at blive grebet af en engel                 Samtale om det store fald ind i livet

Rigtig mange mennesker mærker et kald på at slippe det gamle og overgive sig til det nye. Men hvad er det nye, mange længes efter? Måske er det en længsel efter at leve langt mere fra sjælen. En længsel efter at gå helt nye veje med livet.
Nogle gange kan vi selv tage beslutningen. Andre gange taler livet med kæmpe store bogstaver. Noget kommer og river det gamle væk, som vi havde sådan en lyst til at slippe, men som vi måske alligevel klamrer os til. Sådan var det i hvert fald for mig. Det nye stod og vinkede til mig bag hvert et hjørne af livet, og det jeg var kaldet til, trak jeg i langdrag. Indtil corona-nedlukningen væltede hele mit liv omkuld og tog alt hvad jeg ejede, og det jeg stadig ejede var jeg nødt til at give væk for hurtigt at få skaleret mit liv ned til et minimum.
Det blev det største skift i mit liv. Et skift fra overlevelse til overgivelse.
Kisser Paludan, som er psykolog og spirituel lærer, inviterede til en samtale, som endte med at vare næsten to timer.
Jeg fortæller min historie om mit store fald ind i livet, og Kisser er simpelthen så god til at samle op, så oplevelserne bliver andet end min fortælling men brugbare redskaber for andre, som mærker kaldet på at rejse IND I DET NYE.
Lyt med hvis I har lyst til inspiration
Kærlig hilsen Majbritte

♥ Skriv fra Sjælen – Podcast

i samtale med Charlotte Heje Haase

Podcast med masser af inspiration til alle der ønsker at skrive fra sjælen og helbrede svære følelser med kreativitet. Hør podcasten her:

http://hwcdn.libsyn.com/p/a/4/a/a4a86538a7b7eee8/Majbritte_Ulrikkeholm_FH.mp3?c_id=54877709&cs_id=54877709&expiration=1571064593&hwt=da3a8a25490aed51be9ff867f60cc102 

Bogen Skriv fra Sjælen kan købes her https://majbritteulrikkeholmwebshop.dk/

Bag om podcasten Skriv fra Sjælen:
Jeg troede jeg var ved at blive sindssyg

mit liv var smadret til atomer. Jeg havde før gennemlevet kriser og fået støtte og hjælp fra professionelle vejledere, men på et tidspunkt i mit liv oplevede jeg at se ned i en afgrund, hvor ingen kunne hjælpe mig. Ingen andre end min sjæl og de kræfter min skrivning satte mig i kontakt med. Jeg skrev mig hel. Jeg opdagede, hvor kraftfuldt og helbredende det er at skrive fra sjælen. Jeg opdagede, at jeg ikke var ved at blive sindssyg men at min personlighed krakelerede så min sjæl kunne komme fri.

Jeg lærte hvordan man kan helbrede sig selv ved at skrive. Jeg vil gerne give det videre, så andre kan skrive fra deres sjæl og blive mindet om alt det vi ved allerdybest inde.

Charlotte Heje Haase har besøgt mig i min solkrog til en samtale om at helbrede sig selv med kreativitet men også til en samtale om at lege og opleve hvor smukt livet og kreativiteten er, når vi tør slippe kontrollen over udfaldet af vores skabelser, når vi begynder at synes det er spændende at vi ikke ved, hvor vi er ved at blive ført hen.

Og midt i det hele fik vi besøg af Charlottes afdøde fætter, som gerne ville lege med og som også gerne ville minde os om, at de fleste mennesker er ligeglade med hvor dygtige vi er. Når alt kommer til alt, så handler det meget mere om i hvor høj grad vi evner at være nærværende med os selv og hinanden.

Der blev grædt og grinet og solen skinnede vildt gennem en haglbyge, og vi var vist ikke helt de samme da vi skiltes, som da Charlotte kom ind ad døren.

♥ P1 program om lykke

Hør P1 programmet De højere magter, hvor jeg blev nærmest lykkelig af at være gæst. Jeg fik både kaffe og fik lov at høre en syngende papegøje. I dette program taler vi netop om, hvad det vil sige at være lykkelig. Værterne er Paula Larrain og Anders Laugesen

https://www.dr.dk/radio/p1/de-hoejere-magter/de-hoejere-magter-4#!00:00:00

♥ Podcast: Jeg skriver min sandhed

Hør en hel times inspirerende samtale om kreativitet 

Charlotte Heje Haases beskrivelse af podcasten: Hjælper det på skriveprocessen at ‘lege’ man er forfatter? Det mener Majbritte Ulrikkeholm. Charlotte Heje Haase interviewer musikeren, sangskriveren, forfatteren og den kreative helbreder. Det bliver blandt andet en samtale om det indre legebarn, om at turde fortælle sin sandhed og om ikke at lade sig skamme ud.
Majbritte har også givet værtinden en kreativ udfordring, en øvelse, som sætter gang i kreativiteten og flytter opmærksomheden fra hovedet ind i dybet af fantasien – der hvor alt har en stemme.

♥ Soul Talk (Jeg er gæst hos psykolog Kisser Paludan)
Hør Podcast her

Lyt til næsten to timers samtale om at tage livtag med fortidens bagage og smelte de tilfrosne søer i os.

Fra tid til anden mødes jeg med psykolog Kisser Paludan for at udforske sjælens rejse.

Denne gang er det blevet til næsten to timer om at rydde op i fortidens bagage, om at blive fortrolig med mørket, hvis man elsker skoven og om at rydde op i sin frygt for hajer, hvis man elsker havet.

Men det er også en samtale om at finde ind til det inderste lys og om at finde modet til at mærke alt det, vi mærker, når der ikke er distraktion. Det er en samtale om, hvordan vi finder det sted i os der er så dybt og stille og fredfyldt, at den vildeste inspiration kan vokse frem.

Det er en samtale om at smelte de tilfrosne søer i os og om at lade det forstenede blive blødt.

Må I blive inspireret til at møde hvad I skal møde for at finde ind til det allerinderste lys.

Kærlig hilsen Majbritte

Kærlighedsspor Podcast del 1  

                                                   del 2 

Jeg er gæst i Kisser Paludans Soul Talk om hvordan vi kan ændre vores kærlighedsspor. Det var så inspirerende en stund, at samtalen kom til at vare to timer. Vi taler om at være besat af en anden, om at gentage sine mønstre fra barndommen men allermest om at gøre sig fri til at elske og blive elsket

♥Artikel: Når kærligheden koster vores værdighed, selvrespekt og sjælefred 

♥Podcast om sårbarhedens styrke 

Jeg har mødt psykolog Kisser Paludan  til en samtale om sårbarhed i min solkrog.

Vi mødtes en uge efter jeg havde taget en dyb beslutning om kun at deltage i radio, TV eller artikler, hvor der er plads nok, tid nok og rum nok til at sårbarheden kan være med.

Det duer ikke for mig at skrælle sider af mig selv for at passe ind i et radio eller TV-program eller en artikel i et blad. Og Kisser gav rum for at alt kunne foldes ud. Når vi får stillet det rum til rådighed får vi jo lyst til at fortælle og åbne os. Fra sjælen.

Her får I hele min utilpassede sjæl. Sammen med Kisser Paludan. Og hun har så meget viden om emnet, som hun deler undervejs i samtalen.

Lyt med hvis I vil høre en utilpasset samtale om det, der aldrig kan passes ind.

Kærlig hilsen Majbritte

♥Podcast: Vi skal dø, men kærligheden kan ikke dø – i samtale med Kisser Paludan