På denne side vil jeg dele inspirationsvideoer, podcasts, radioprogrammer, artikler o.l

I bogen Rejsen til kærlighed fortæller jeg om mit arbejde med at ændre kærlighedsspor. Hvis du er en kvinde eller mand der elsker så meget, at du helt glemmer at elske dig selv, kan denne video sikkert inspirere dig.

Helt ny podcast om Kærlighedsspor

NÅR KÆRLIGHEDEN KOSTER
vores værdighed,selvrespekt og sjælefred

så kan vi alligevel ændre vores kærlighedsspor. Men det er et stort arbejde, der kræver bevidste valg, for hvis barndommens prægninger har lært os at kærlighed = at vente, at blive afvist, ikke helt at blive valgt, så skal vi træde nye spor i vores liv. Nye spor, vi kan følge på rejsen til kærlighed.

Psykolog Kisser Paludan inviterede mig hjem i sit køkken til en samtale, hvor hun spurgte dybere ind til min personlige rejse, som er afsæt for min seneste bog “Rejsen til Kærlighed – sammen hver for sig og alene”. Sammen undersøgte vi, hvad der må til for, at kærligheden kan udfoldes sundt i vores liv.

Vi skulle have optaget en time, men da vi syntes, at nu var samtalen ved at være slut, kaffen var drukket, maden var spist, ja, så var der gået over to timer.

Det blev en samtale uden filter, uden tidsbegrænsning. Vi har ikke klippet noget fra. I må nemlig gerne få det hele. Jeg vil gerne fortælle om det, der var svært og føltes skamfuldt, så andre kan se, at vi ikke behøver at skamme os, og så andre kan se, at det kan lade sig gøre at ændre vores kærlighedsspor.

Kissers specialer er netop kærlighed og selvværd, så en bedre samtalepartner kunne jeg ikke ønske mig.

Kisser har valgt at udgive samtalen i to dele. Bemærk på linket at afdeling 2 ligger øverst så gå ned til 1. del.

Kærlig hilsen Majbritte

Hør samtalen her:

http://soultalk.libsyn.com/website

 

NY ARTIKEL 28. sugust 2017:

♥Når kærligheden koster vores værdighed, selvrespekt og sjælefred 

♥ Inspirationsvideo om Kreativitet der sætter sjælen fri

♥ Inspirationsvideo om Særlig sensitivitet                                     som en kilde til kreativitet

♥Podcast om sårbarhedens styrke 

Jeg har mødt psykolog Kisser Paludan  til en samtale om sårbarhed i min solkrog.

Vi mødtes en uge efter jeg havde taget en dyb beslutning om kun at deltage i radio, TV eller artikler, hvor der er plads nok, tid nok og rum nok til at sårbarheden kan være med.

Det duer ikke for mig at skrælle sider af mig selv for at passe ind i et radio eller TV-program eller en artikel i et blad. Og Kisser gav rum for at alt kunne foldes ud. Når vi får stillet det rum til rådighed får vi jo lyst til at fortælle og åbne os. Fra sjælen.

Her får I hele min utilpassede sjæl. Sammen med Kisser Paludan. Og hun har så meget viden om emnet, som hun deler undervejs i samtalen.

Lyt med hvis I vil høre en utilpasset samtale om det, der aldrig kan passes ind.

Kærlig hilsen Majbritte

♥Inspirationsvideo om nærhed og intimitet

Forbind dig med det indre, så du kan forbinde dig med andre

♥Inspirationsvideo

om at tage frygten på armen og udtrykke al den iboende kraft og kreativitet

Inspirationsvideo

Ryd op i dine drømme 

♥ Podcast: Jeg skriver min sandhed

Hør en hel times inspirerende samtale om kreativitet 

Hjælper det på skriveprocessen at ‘lege’ man er forfatter? Det mener Majbritte Ulrikkeholm. Charlotte Heje Haase interviewer musikeren, sangskriveren, forfatteren og den kreative helbreder. Det bliver blandt andet en samtale om det indre legebarn, om at turde fortælle sin sandhed og om ikke at lade sig skamme ud.
Majbritte har også givet værtinden en kreativ udfordring, en øvelse, som sætter gang i kreativiteten og flytter opmærksomheden fra hovedet ind i dybet af fantasien – der hvor alt har en stemme.