REJSEN TIL KÆRLIGHED, sammen hver for sig og alene  

Bogen kan købes signeret og i smuk gaveindpakning i webshoppen her  

Se videoen og lad dig inspirere.

Hør et digt her: https://www.youtube.com/watch?v=DT7W1UHs6vU

Rejsen til Kærlighed, sammen hver for sig og alene

er en mosaik af fortællinger, digte og papirklip.

Det er en sanselig men bestemt ikke romantisk bog om kærlighed, Majbritte Ulrikkeholm har frembragt. Det er snarere en lanterne, et håb og en inspiration for de mennesker, der har oplevet at stå der, hvor kærligheden koster. Dem for hvem kærligheden blev en livslang kamp mod at finde sig selv, fordi de ikke blev ført nænsomt ind i kærlighedens univers fra start.

Det er en bog om at blive fortrolig med det store alene, og det er en inspiration til at høre op med at vente på kærligheden som noget udefrakommende. Det er fortællinger om at lade kærligheden blomstre indefra, og det er en insisteren på, at kærligheden er for alle. Også for dem, der vandrer alene. Og til dem, der vandrer sammen, er det en invitation til at holde sig vågne på rejsen til kærlighed.

Papirklippene er skabt af Ida Egedal.

Majbritte Ulrikkeholm er ud over at være forfatter til ti bøger musiker og sangskriver og modtog i starten af sin sangkarriere Statens Kunstfonds tre-årige arbejdslegat for hendes evne til at få det enkle danske sprog til at blomstre og skabe billeder.

Bolette Jallov, læser:

“Jeg bruger Rejsen Til Kærlighed som morgenmeditation. Stilheden, dybden og nærværet med den indre fred og sandhed, jeg møder ved læsningen, følger mig dagen igennem og farver verden.
Din og min bog, som jeg kalder den. Det er Majbritte, der har skrevet den ned, og det er mit liv jeg læser i den. Det reneste og fineste, den fremkalder og giver liv og luft.”

Vanilla Sommer, læser:

Majbrittes bog rammer noget dybt, dybt inde i mig. Jeg samler på guldæg på min vej, og denne bog er et af dem. Jeg nyder bogen langsomt, en lille bid hver aften, sideløbende med andre bøger af Majbritte. Sammen giver de mig en helhedsoplevelse: selvom baggrunden er forskellig, så læser jeg her om min egen transformation, jeg føler at jeg bliver holdt i hånden på min egen rejse: Der er intet at frygte.

Ina Nielsen, læser
“Rejsen til kærlighed” er magisk. Majbritte Ulrikkeholms nyeste bog er skrevet med hjertets sprog. Bogens tekster er så ærlige og hudløse – fra første side har de ramt mit hjerte. Majbrittes bøger har jeg nydt og genlæst/ genlyttet mange gange – “Rejsen til kærlighed” er den smukkeste af dem alle.