Farvel, kære sofa en bog om at rydde op i sit liv                                       og ændre sine kærlighedsspor

Hjemkomstfest 15.juli klokken 13.oo Ved Slusen 30 i København

Jeg vil gerne fejre at bogen kommer hjem fra trykkeriet den 15. juli. Men jeg vil også fejre, at jeg selv er kommet hjem.

Ved hjemkomstfesten vil jeg fortælle om min lange rejse ud af afhængighed ind i frihed og kærlighed. Jeg giver kaffe og lidt godter, og man kan købe bogen signeret til særpris på selve dagen.

Bogen udkommer officielt 2. september

Jeg har tidligere skrevet om kærlighedsspor i bøgerne Pilgrim i Hjertet og Rejsen til Kærlighed, som er selvstændige søstre til min nye bog Farvel, kære sofa.

Hold øje med alle arrangementerne på siden ARRANGEMENTER. Jeg kommer til Århus, Viborg, Hvalsø og København. Til foråret holder jeg flere sang-foredrag i landet. Blandt andet Odense.

Hold også øje med kurserne under KURSER.

Beskrivelse:

Farvel, kære sofa er to års optegnelser fortælleren har gjort under et omfattende livsoprydningsforløb.

Det er en fortælling om at rydde op og rive ned for at give plads til det nye og om at give sig selv det, man et helt liv har ventet på, skulle komme fra en anden. Det er en fortælling om at tage ansvar for det, der er forfaldet i det ydre såvel som i det indre.

Der er glimt af sorg og glimt af glæde. Der er mørke strejf af fortid og lysglimt af stille lykke, da fortælleren langsomt og målrettet arbejder sig ud af følelsesmæssig afhængighed. Vi følger fortælleren, mens hun sætter sit hus i stand, og der kunne i lige så høj grad være tale om et hus i det indre, da hun river gamle skabe ned for at bygge en solkrog, og da hun tapetserer et værelse med næsten forsvundne roser for at minde sig selv om det, der bliver tilbage, når alt andet forsvinder.

Farvel, kære sofa er en samling af refleksioner, digte og fortællinger, der tilsammen giver et vigtigt indblik i en hemmelig livskamp, som finder sted i et menneskes liv, der ikke fik kærligheden i vuggegave. Det er en beretning, der kan bringe håb om, at uanset hvad vi har oplevet i livet, så kan vi ændre vores kærlighedsspor og tillade os selv at elske og blive elsket.

HISTORIA FORLAG