NY BOG
 
VISION
en bog om at  virkeliggøre sjælens inderste drøm

2021 er året for mit 30-års jubilæum som professionel kunstner. Det fejrer jeg med udgivelsen af bogen VISION, hvor jeg deler alle de erfaringer jeg har gjort mig gennem tiden. Jeg vil gerne give andre muligheden for at finde ind til og udfolde deres VISION, og jeg vil også gerne give andre mulighed for undervejs at kunne stå med skuffelser og nederlag, frygt, sårbarhed og skam og forvandle alle disse svære følelser til perler af visdom, som i sideste ende kan vise sig at være en vigtig del af VISIONen.

I bogen videregiver jeg de øvelser, som jeg deler med mennesker, jeg er mentor for, øvelser og refleksioner som jeg har udviklet til mine kurser gennem 30 år.

Jeg fortæller også min egen personlige historie om en lang rejse mod at tillade mine indre usynlige verdener at blive synlige i det ydre. En rejse mod at være tro mod mine inderste værdier og mit dybeste kald. Det er en rejse der har lært mig at kombinere sjælens styrke og hjertets blødhed, vedholdenhed og overgivelse, evnen til at give og tage imod.

Under coronakrisen blev jeg støttet af alle de mennesker, der har fulgt mig gennem årene. Jeg blev støttet med donationer og mange bestillinger i min soul shop. Jeg lærte, at der er et Vi i enhver vision, der begynder i hjertet. Måske tror vi, at vi skal løfte vores vision, men i virkeligheden er det visionen der løfter os. Det er derfor jeg har givet bogen vinger. For at minde os alle sammen om, at vi bliver løftet, når først vi har sagt det store JA til at udfolde det vi kom her til Jorden for.

Jeg signerer alle bøger og pakker i gaveindpakning.

Kærlig hilsen Majbritte

Køb bogen her https://majbritteulrikkeholmwebshop.dk/boeger-12/ny-bog-vision-en-bog-om-at-virkeliggoere-sjaelens-inderste-droem-signeret-eksemplar-i-gaveindpakning-et-collage-postkort-bemaerk-laengere-ventetid-grundet-uventet-mange-bestillinger-p5763

 

 

Majbritte Ulrikkeholm & Lawrence Lindhardt Christensen

HÅB 

to mennesker skriver foråret frem under corona krisen 2020

I de første tre uger af corona-krisen fandt jeg ind i roen ved at skrive disse tekster sammen med min kæreste. Fra den ene dag til den anden mistede jeg hele mit økonomiske fundament. Alle mine koncerter, kurser og foredrag blev aflyst, og jeg vidste ganske enkelt ikke, hvad jeg skulle leve af.

Når jorden forsvinder under mig, er der et sted, jeg vender tilbage til, og det er min skrivning. I stedet for desperat at forsøge at løse det uløselige, tog jeg ud i et sommerhus sammen med min kæreste, og vi skrev mange timer hver eneste dag.

På et tidspunkt spurgte jeg ham, om vi ikke hver især skulle skrive en tekst om den første gang vi mødte hinanden. Vi læste fortællingerne for hinanden og fik lyst til at udfordre hinanden. Skal vi ikke skrive om havet, om vinden, om stjernerne? Skal vi ikke skrive om frygten, når den er der, og skal vi ikke samtidig se det smukke forår – måske endnu mere intenst end vi nogensinde har set det før.

Da vi kom hjem fra vores skrive-retræte, besluttede vi at udgive teksterne som E-bog og som en spiralbog, der ikke kræver en lang planlægnings- og produktionstid, for vi vil gerne dele vores HÅB nu, hvor der er allermest brug for det.

Begge versioner af bogen kan købes i min Soul Shop

http://www.majbrittreulrikkeholmwebshop.dk

   Majbritte Ulrikkeholm

Bliv hjemme

Vi blev hjemme.

Det havde vi fået at vide

vi skulle.

 Så vi blev hjemme

 i vores sjæl,

i vores hjerte

 og i vores håb.

 

                                               

 

*******

 

24 digte til min elskede

Gavebog som kan være den smukkeste  kærlighedgave til alle årstider eller en anderledes julekalender i december.

24 digte til min elskede er en invitation i hjertet om at huske at få fortalt dem vi elsker om vores kærlighed.

Denne bog er min helt egen drømmebog. Når jeg har fundet gamle smukke bøger med fine illustrationer har jeg altid tænkt: “Lige sådan en bog kunne jeg selv tænke mig at skabe engang”. 24 digte til min elskede er den bog jeg har drømt om at skabe med rustikke tykke farvesider, guldbånd og indersiderne tapetseret med oldemortapet. Jeg har lyst til at gøre noget særligt for min fine bog, så lige nu pakker jeg bøgerne i unikke gaveæsker. Æskerne er forskellige og pakkes efter inspiration. De har alle smukke håndklippede engle-glansbilleder, dekorationsbånd og gavemærker.

24 digte til min elskede er en kærlighedsgave. Om vi er i par eller alene, om vi bærer på en hjertesorg eller er nyforelskede, så har kærlighedsdigte altid noget til os. Fordi de minder os om den kærlighed der altid er mulig. Den kærlighed vi selv bærer i hjertet bag hjertet. Det hjerte som altid er helt.

Er man alene kan man give sig selv bogen i gave som en selvomsorgsgave. At give sig selv noget smukt er en påmindelse om at kærligheden har sit udspring i ens eget hjertedyb.

Digtene er illustreret af mine egne vintage collager skabt af gamle postkort, der har betydet noget særligt kærligt for mig.

Bogen er signeret i klassisk miniformat 10,5 /15 cm med 74 farvetrykte sider.

Man kan også bruge den som en kærligheds-julekalender med et digt hver dag i december op til jul.

Anders Laugesen DR, som har skabt de smukke programmer på P1 om tro skrev disse fine ord om bogen:

Den bliver en klassiker, for den udtrykker så poetisk nogle af kærlighedens mange følelser.

Den får hjertet til at banke for den man elsker og tankerne til at flyve ind i taknemmelighedens univers.

Og disse fine ord fik bogen med på vejen fra de samlede danske biblioteker (Lektørudtalelse):

Vi kan alle sammen blive revet væk fra dem, vi elsker, og vi ved ikke hvordan eller hvornår. 24 digte, der tilskynder til altid at få fortalt, den man elsker om sin kærlighed, for man ved aldrig, hvornår det er sidste gang man ses.

Efter Storebælt-togulykken den 2. januar 2019, hvor otte mennesker mister livet, og nogle aldrig mere får dem de elsker at se, skriver Majbritte Ulrikkeholm “24 digte til sin elskede” for at være sikker på, at have fortalt ham om sin kærlighed. I 24 korte digte fortæller hun om sin rejse med kærlighed, om at finde og miste kærlighed, om sorgen og glæden i kærligheden og om mødet med sin elskede og kærligheden til ham. Bogen indeholder også en opskrift på kærlighedsnutella og en lystændingssang.

Eftertænksom lille bog om kærlighedens forskellige ansigter, som kombinerer det spirituelle med det kontante og jordnære. Digtene er lettilgængelige, og bogens blomsterillustrationer giver et romantisk udtryk, der passer godt til indholdet.

 

Køb den signeret og i fin gaveindpakning i min Soul Shop her https://majbritteulrikkeholmwebshop.dk/boeger-12/24-digte-til-min-elskede-i-unika-gaveaeske-julegave-eller-julekalender-til-dit-hjerte-saerligt-juletilbud-spar-29-laegger-du-3-stk-i-kurven-faar-du-en-helt-gratis-wisteria-taske-kalender-for-2020-af-mig-saa-laenge-lager-haves-p5625