TILMELD dig nyhedsbrevet og få tilsendt gratis inspiration og information om kommende kurser

https://my.sendinblue.com/users/subscribe/js_id/2dxtd/id/1

Se den nye E-bog: Skriv fra Sjælen og tag på eventyr med de svære følelser kun 100,-

https://majbritteulrikkeholmwebshop.dk/boeger-12/e-bog-kursus-skriv-fra-sjaelen-og-tag-paa-eventyr-med-de-svaere-foelelser-digital-vare-bliver-sendt-til-dig-inden-for-et-doegn-p5435

Alle kurser er fortsat aflyst grundet corona. Hold øje med min side på Facebook, hvor jeg lejlighedsvist holder livearrangementer eller bestil en individuel mentorsamtale.

♥ Mentorsamtale telefon, skype eller facetime

Hvis du kender til mit univers gennem kurser, bøger, foredrag, koncerter , facebook eller nyhedsbrev har du nu mulighed for at uddybe med personlige mentorsamtaler.

Samtalen finder sted i dag og aftentimer mellem 13.00 – 19.00 på telefon eller over facetime på din mobiltelefon. Mentorsamtaler må ikke forveksles med terapi. Har du brug for decideret terapi, skal du kontakte en terapeut, og hvis du har brug for gennemlæsning af et manuskript, anbefaler jeg du arbejder med en redaktør.

En samtale hos mig er en kreativ undersøgelse af livets knudepunkter og nye muligheder set i et åndeligt perspektiv. Undervejs i processen vil jeg vise dig ind mod de steder, hvor der gennem samtalen afslører sig fastkørte mønstre og blinde pletter. Sammen vil vi stille en fakkel på de mørke steder, så du kan orientere dig og åbne nye døre ind til livet, hjertet og sjælen.

Mentorsamtalerne henvender sig til personer, som er vant til at arbejde med sig selv og som kan tåle at blive kastet ud i udfordringer, og som har et psykisk stabilt afsæt for at eksperimentere kreativt med sig selv og livet i pausen mellem samtalerne.

Mentorsamtalerne er også særdeles velegnede for terapeuter o.l med selvstændige virksomheder eller kunstnere, der har brug for at arbejde konstruktivt med sårbarheden og den ubevidste skam, som følger mange mennesker, der træder frem og stråler fra deres lys. Samtalerne er også velegnede for personer, der har brug for at få belyst nye og dybere veje for deres virke, og som ønsker at vende deres arbejdsfokus i en mere åndelig retning.

Inden samtalen beder jeg dig om at skrive cirka fem linjer, hvor du ganske kort skriver om, hvad du ønsker at belyse sammen med mig.

Jeg anbefaler 2-3 mentorsamtaler med cirka en måneds mellemrum, men har du et helt specifikt tema, du ønsker at belyse, kan det også være til inspiration med en enkelt samtale.

En mentorsamtale på telefon eller facetime koster

1000,- for en time

1250,- for halvanden time

Skriv til info@majbritteulrikkeholm.com

Kursuskalenderen opdateres, når coronasituationen ændrer sig.

Efter de generelle oplysninger finder du en kalender over alle kommende kurser i Ulrikkeholm Seminar og info om mentorsamtaler. (På siden Arrangementer kan du læse om koncerter og andre arrangementer. Siden bliver opdateret løbende)

Undervisningen finder fortrinsvis sted i København Ved Slusen, hvor vi har vores egen pavillon og gårdhave. Jeg har valgt at lægge mine kurser Ved Slusen, fordi det er et sted, hvor vi kan udtrykke os frit uden at skulle tænke på omkringliggende bebyggelse.

Kurserne kan suppleres med individuel mentor rådgivning som tilbydes kursister i forløb og tidligere kursister.

Kurserne er bygget op omkring forskellige temaer, og det er gældende for alle kurser uanset tema:

Man behøver ingen sang eller skriveerfaring for at deltage. Kreativiteten er fritaget for præstation og anskues som en vej til dybere sjælskontakt.

Arbejdet foregår i større grupper. Man må være indstillet på at arbejde selvstændigt med sin egen indre proces og være et sted i livet, hvor man kan tillade andre at hvile i deres proces. For at gruppen kan arbejde eksperimenterende, fordres det, at den enkelte deltager har et psykisk stabilt afsæt for at træde ind i et felt, hvor det primære fokus er på gruppen og det kreative/sjælelige felt, vi sammen bygger op.

Kurserne tilstræber ikke at erstatte nødvendig terapi.

Hvis man p.t. har behandlingskrævende psykiske lidelser eller dybe ubearbejdede traumer, kan man ikke optages i grupperne, da jeg vurderer, det er langt mere forsvarligt og gavnligt at arbejde i små grupper med individuel terapeutisk støtte fra undervisere, der er erfarne inden for det område, man er i behandling for.

Mange psykisk sårbare mennesker har til gengæld stor glæde af at komme til mine aftenarrangementer og koncerter og foredrag, hvor man kan lytte til budskaberne og musikken uden at skulle gennemgå eksperimenterende øvelser på egen hånd. Mange har også stor glæde af bøgerne og CDerne.

Terapeuter, psykologer, pædagoger, lærere, rådgivere, o.l kan ud over at forbedre egen  livskvalitet, via kurserne erhverve sig redskaber til at integrere kreativitet i deres videre arbejde med mennesker. 

Professionelle kunstnere kan også have gavn af kurserne og kan erhverve sig redskaber til helbredelse af præstationsangst og desuden få redskaber til at få direkte adgang til inspiration. 

Ved alle kurser og arrangementer skabes et rum, hvor der bliver taget vare på sårbarheden, der naturligt er forbundet med at åbne ind til sjælens dyb.

Af respekt for det sårbare felt bedes man derfor ankomme til tiden og deltage frem til sluttidspunktet. Man er med til at bygge cirklen op, og det fordres, at man deltager i det fulde program.

  • Kursisterne sørger selv for overnatning og forplejning.
  • Jeg giver kaffe te og lidt godt i løbet af dagen

Sådan tilmelder du dig et kursus

1) Find dit kursus og se, om der stadig er ledige pladser og læs udførlig beskrivelse –

2) Send mail med følgende oplysninger til info@majbritteulrikkeholm.com

a) ca 10 linier om dig selv
b) Kursets titel – dato + by
c) dit eget navn, adresse postnummer og by, telefon + mail

Du får besked om optagelse, indbetaling o. l. her efter.

BEMÆRK: Du skal ikke sende disse oplysninger ved arrangementer, hvor der købes billet på Place2book

Næste kursus

Skriv fra Sjælen

med fokus på forandringsprocesser

25. oktober Købehavn 13.00 – 18.00   ikke flere ledige pladser

Lad de hvide sider blive et sted der altid rummer dig og lad din skrivning vise dig en direkte vej til sjælens iboende visdom.

Dette kursus har særligt fokus på forandringsprocesser, og deltagerne får redskaber til at møde livets udfordringer kreativt og kraftfuldt med hjertet åbent og sjælen rank.

Deltagerne vil få brugbare redskaber til at arbejde konstruktivt med sårbarheden og den ubevidste skam, som følger mange mennesker, der træder frem og stråler fra deres lys.

Kurset henvender sig til personer, som er vant til at arbejde med sig selv, kan tåle at blive kastet ud i kreative udfordringer, og som har et psykisk stabilt afsæt for at indgå i en gruppe, hvor alle arbejder individuelt med egne skriveprocesser.

Kurset er også særdeles velegnet for terapeuter o.l  der ønsker inspiration til at inddrage skrivning i det terapeutiske arbejde.

1000,- indtil 1. oktober her efter 1250,-

Billetlink: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/bkytu9ey61

Hør 1 times podcast om at skrive fra sjælen her:

♥ Skriv fra Sjælen – Podcast

i samtale med Charlotte Heje Haase

http://hwcdn.libsyn.com/p/a/4/a/a4a86538a7b7eee8/Majbritte_Ulrikkeholm_FH.mp3?c_id=54877709&cs_id=54877709&expiration=1571064593&hwt=da3a8a25490aed51be9ff867f60cc102

Næste kursusforløb:

UDSOLGT

♥ Sjælens VISION – En indre pilgrimsfærd gennem efteråret og de 12 hellige nætter

København 2020

11.oktober, 8. november, 6. december, 10. januar  13.00 – 18.00 alle dage

Vi vil have fokus på Det inderste Lys, på Sjælens Synlighed i livet og på virkeliggørelsen af VISIONER. Der vil som ved alle andre forløb være masser af skrivning, hjertesang uden præstation og frisættelse af alle de kraftfulde kreative ressourcer, der bor i sjælens dyb.

Gruppen vil opbygge et støttende kollektivt felt, der bevidst værner om sårbarheden og den enkeltes grænser og indre fred. Der vil være indlagt stilhedspauser til egen fordybelse.

Jeg byder på kaffe te, druer og sundt sødt i løbet af dagen.

Kursusbeløb er 5500,-

Ved tilmelding og indbetaling inden 1. september  4500,-

Uddybende beskrivelse:

At tillade sin sjæl at blive synlig i verden og at udfolde sin dybeste vision kalder på balancering af styrke og sårbarhed. Som deltager vil du komme til at opdage og udforske, hvordan du kan stå stærkt i dit lys og omdanne din iboende sårbarhed til din allerstørste sjælsstyrke.

Du vil få redskaber til at møde hvad der end må mødes, når du står frem i dit lys og udfolder din vision.

Du vil blive vejledt til at undersøge din vision nærmere, så du bliver fuldt bevidst om dit sjælspotentiale og din dybere opgave på Jorden.

Vi vil udforske, hvad der må ryddes op i på det personlige plan for at sjælen kan udfoldes frit til  gavn for den store helhed. Her vil rejsen gennem de 12 hellige nætter blive inddraget som en symbolsk pilgrimsfærd, hvor vi udrenser personligheden de 12 nætter før jul og inviterer sjælen til udfoldelse gennem de 12 nætter efter jul.

Symbolsk arbejder vi med den hellige nat, hvor det store lys fødes i hjertet. Du giver dig selv en gave, hvis du afsætter en stund til egen midnatsmeditation den 24. december.

Vi arbejder med de hellige nætter som en kreativ og udogmatisk pilgrimsfærd, hvor skaberkraften er i højsædet, og hvor ledestjernen er mødet med vores vision og det inderste lys.

Som deltager vil du blive undervist i kreative værktøjer, som kan støtte dig på rejsen mod at afdække og udfolde din vision, og du vil blive introduceret for bevidsthedsarbejde, der kan hjælpe dig til at gennemskue og opløse modarbejdende mekanismer, så du kan udfolde dig frit og kreativt fra sjælen og i værdighed kan yde dit bidrag til verden.

Kurset henvender sig til deltagere, der allerede er vant til at arbejde selvstændigt med sig selv og ser sig i stand til at udføre et udforskende stykke arbejde på egen hånd mellem kurserne.

Jeg gør opmærksom på, at der ikke er tale om en terapigruppe men om et undersøgende og kreativt fællesskab, hvor deltagerne er i stand til at arbejde på egen hånd og lade andre hvile selvstændigt i deres proces.

2021 kurser på vej

♥ Skriv fra Sjælen

med fokus på VISION 2021 København

Rykket til ubestemt dato, da det er for omfattende at afholde under de gældende restriktioner

Inspirationsdag for kvinder og mænd

Søndag den 17. januar 13.00 – 18.00 Ved Slusen 21, 2300 Kbh S

Kom godt fra start i det nye år

Billetter slås op i løbet af november : Tidlig pris indtil 1. januar 1000,-

Her efter 1250,-

På denne inspirationsdag vil jeg tage dig med på en magisk rejse ind i feltet af visioner, kreativitet og manifestation. Jeg vil videregive de redskaber jeg selv benytter mig af, når jeg skal skelne om et projekt er en luftig drøm eller om der er tale om en virkelig vision. Jeg vil lære dig at kommunikere med dine ufødte projekter gennem skrivning og du vil få brugbare redskaber til at møde den frygt og den sårbarhed, der må tages hånd om, når vi vælger at gå nye ukendte veje. De hvide sider vil blive din vise ven og vejleder – et sted der rummer dig, en favn der tager imod alt hvad der kalder på din opmærksomhed på rejsen mod at udforske og manifestere dine visioner.

Der er mere end nogensinde brug for at vi holder håbet højt og bliver ved med at udleve vores drømme til gavn for den store helhed. Men der er også brug for at se nærmere på, hvad de store forandringer i den ydre verden kalder på af forandringer i den indre verden. Som visionære mennesker lader vi os ikke stoppe af hverken restriktioner eller ydre begrænsninger. Vi søger mod de åbne vinduer når de vante døre lukkes. Så på denne visionsdag vil vi også have fokus på de forandringer der kalder på os.

Baggrund for kurset: Hele mit voksne liv har jeg via mit virke som fuldtids kunstner, underviser og leder af min egen virksomhed, arbejdet med at virkeliggøre visioner, og jeg har trænet mig i at lytte til den vejledning, der kommer fra det dybe sted, vi er nødt til at have kontakt til for at vores drømme bliver andet end luftbobler, der erstattes af nye luftbobler. Min skrivning har været særlig værdifuld i den proces.

Hvis vi gør det samme og vælger samme sti, vil vi uvægerligt ankomme til det samme sted igen og igen. Vi kan have tusinde nytårsforsætter og alligevel ender vi et hamsterhjul af gentagelser af gamle mønstre og uforløste drømme. Indtil vi ser, at der findes en helt ny vej. Den vej vi bliver vist, når vi indser, at for at en vision kan manifesteres på det fysiske plan, må vi komme op af sofaen og samarbejde med kraften der ånder bag enhver autentisk vision.

Kom og lad dagen være en kreativ start på det nye år.

Afholdt i 2020

♥ Skriv fra Sjælen        UDSOLGT

og lær at forvandle din sårbarhed til kreativ kraft

13. september 13.00 – 18.00 København kursusbeløb 1000,-

Inkluderet i billetten: E-bogen Skriv fra sjælen digital version (værdi 150,-) , som man modtager på dagen. Gaven kan ikke ombyttes og har man den i forvejen er man velkommen til at videregive den og selv bruge den som gave.

Kaffe, te, druer og sundt sødt i løbet af dagen.

efter 1. september 1250,-

Billet købes til dette kursus her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/4p9gkihp7i

Dette kursus henvender sig til deltagere, der er vant til at arbejde med sig selv og som ønsker at supplere deres åndelige rejse med kreativitet. Kurset vil give brugbare redskaber til at komme direkte i kontakt med sjælens inderste dyb gennem skrivning og deltagerne vil få brugbare redskaber, så de efter kurset vil blive i stand til at skrive utvungent og frit, poetisk og kraftfuldt.

Som deltager vil man få effektive redskaber til at komme i kontakt med et indre felt af visdom gennem skrivning, så man efter kurset kan bruge sin skrivning som en indre vis vejleder på sjælsrejsen.

Vi vil indtage en fordomsfri ikke dømmende indstilling til det vi skaber. Vi vil foretage et skift fra den egostyrede kreativitet, der søger bekræftelse, og som gør os enormt sårbare overfor kritik og afvisning – til den sjælsbårne skaberkraft, der udtrykker sig frit blot for at genkende og selv blive genkendt i dybet af sjælens udspring.

Vi forvandler vores sårbarhed fra at være et smertefuldt sår til at blive den smukkeste åbning vores kreativitet kan gå igennem. Sammen vil vi opdage de enorme helbredende kræfter der ligger latent i vores kreativitet, og vi vil bruge skrivningen til at komme i dyb kontakt med det indre barn, som er en forudsætning for, at vores kreativitet kan udfoldes frit og legende.

Af hensyn til roen i gruppen og den samlede koncentration fordres det, at man deltager fra start til slut. Desuden fordres det at man har et stabilt psykisk afsæt for at foretage dybe øvelser på egen hånd.

Særlige omstændigheder: Vi respekterer og overholder alle vedtagne forholdsregler i forbindelse med Corona. Man må naturligvis holde sig hjemme hvis man er smittet og man kan få overflyttet sit beløb til et andet lignende kursus.

Billetten refunderes også hvis hele kurset skulle blive aflyst.

♥ VISION 2020 København

Inspirationsdag for kvinder og mænd

lørdag den 4. januar 14.00 – 18.00 Ved Slusen 21, 2300 Kbh S

Kom godt fra start i det nye år

Køb billet inden 24. december og spar 200,-

Tidlig pris 800,- her efter 1000,-

Bemærk: Fristen for tidlig pris er udløbet

På denne inspirationsdag vil jeg tage dig med på en magisk rejse ind i feltet af visioner og manifestation.

Hele mit voksne liv har jeg via mit virke som fuldtids kunstner, underviser og leder af min egen virksomhed, arbejdet med at virkeliggøre visioner, og jeg har trænet mig i at lytte til den vejledning, der kommer fra det dybe sted, vi er nødt til at have kontakt til for at vores drømme bliver andet end luftbobler, der erstattes af nye luftbobler.

Jeg vil videregive de redskaber jeg selv benytter mig af, når jeg skal skelne om et projekt er en luftig drøm eller om der er tale om en virkelig vision. Jeg vil lære dig at kommunikere med dine ufødte projekter gennem skrivning og anden kreativitet, og jeg giver dig redskaber til at møde den frygt og den sårbarhed, der må tages hånd om, når vi vælger at gå nye ukendte veje.

Hvis vi gør det samme og vælger samme sti, vil vi uvægerligt ankomme til det samme sted igen og igen. Vi kan have tusinde nytårsforsætter og alligevel ender vi et hamsterhjul af gentagelser af gamle mønstre og uforløste drømme. Indtil vi ser, at der findes en helt ny vej. Den vej vi bliver vist, når vi indser, at for at en vision kan manifesteres på det fysiske plan, må vi komme op af sofaen og samarbejde med kraften der ånder bag enhver autentisk vision.

Kom og lad dagen være en god start på det nye år.

Billet her: Køb Billet i min webshop her https://majbritteulrikkeholmwebshop.dk/billetter-til-arrangementer-37/vision-2020-inspirationsdag-med-majbritte-ulrikkeholm-du-faar-tilsendt-din-billet-paa-mail-p5638

♥ VISION 2020 ÅRHUS

Inspirationsdag for kvinder og mænd

Lørdag den 1. februar 14.00 – 18.00 Lysets Hus Posthussmøgen 11C Århus

Kursuspris 1000,- Der er 4 ledige pladser

Køb billet her: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=sshit5qgal

Er du tilmeldt mit nyhedsbrev kan du skrive til mig og få tilsendt en rabatkode med 200,- i rabat info@majbritteulrikkeholm.com

På denne inspirationsdag vil jeg tage dig med på en magisk rejse ind i feltet af visioner og manifestation.

Hele mit voksne liv har jeg via mit virke som fuldtids kunstner, underviser og leder af min egen virksomhed, arbejdet med at virkeliggøre visioner, og jeg har trænet mig i at lytte til den vejledning, der kommer fra det dybe sted, vi er nødt til at have kontakt til for at vores drømme bliver andet end luftbobler, der erstattes af nye luftbobler.

Jeg vil videregive de redskaber jeg selv benytter mig af, når jeg skal skelne om et projekt er en luftig drøm eller om der er tale om en virkelig vision. Jeg vil lære dig at kommunikere med dine ufødte projekter gennem skrivning og anden kreativitet, og jeg giver dig redskaber til at møde den frygt og den sårbarhed, der må tages hånd om, når vi vælger at gå nye ukendte veje.

Hvis vi gør det samme og vælger samme sti, vil vi uvægerligt ankomme til det samme sted igen og igen. Vi kan have tusinde nytårsforsætter og alligevel ender vi et hamsterhjul af gentagelser af gamle mønstre og uforløste drømme. Indtil vi ser, at der findes en helt ny vej. Den vej vi bliver vist, når vi indser, at for at en vision kan manifesteres på det fysiske plan, må vi komme op af sofaen og samarbejde med kraften der ånder bag enhver autentisk vision.

Afholdt i 2019

♥ Pilgrim i Hjertet

at leve fra sjælen 2019

Intensivt transformationsforløb (Kvinder)

en indre pilgrimsrejse gennem de 12 hellige nætter

Ikke flere ledige pladser. Skriv cirka ti linjer om hvor du er i livet og bliv skrevet på venteliste.

29. sept. 3. nov. 1. dec. 2019  5. jan 2020 alle dage 13.00 – 18.00 pris 5500,-

♥ Skriv fra Sjælen, København

  6. oktober 13.00 – 18.00 kvinder og mænd 2019

Bonusgave: E-bogen Skriv fra Sjælen 2019

Ikke flere ledige pladser

Har du lyst til at skrive dig ind i en dybere kontakt med din sjæl? Har du lyst til at lære at lade din skrivning blive din viseste vejleder, og har du lyst til at udfolde din indre poesi og dit hjertes fortællinger? Så vær med på dagkurset Skriv fra Sjælen Ved Slusen 21 i København.

Jeg vil dele ud af den erfaring jeg har samlet gennem mine 30 år som professionel kunstner og underviser.

Deltagerne får en masse gode tips, men vi vil også gå dybere ind i de lag, der blokerer vores kreativitet. For en ting er at kende de gode tricks, men hvis vi ubevidst saboterer vores egen kreativitet, så hjælper tips og tricks ingenting. Vi er nødt til at skrive os til dybere bevidsthed om modstanden i os, vi er nødt til at kende de mørke kroge, hvor vi ikke tillader os selv at udtrykke os frit. Det kan være et kreativt arbejde at besøge de mørke steder, og det kan være en fejring at tillade sin egen kreativitet.

Sammen vil vi undersøge, udforske og fejre vores kreativitet. Vi vil tillade pennen at flyde frit fra sjælen. Vi vil opleve den lykke det er, når vores kreativitet ikke er et spørgsmål om at præstere men et tilbud om at helbrede os selv og bringe lys ind i vores liv. Vores sårbarhed forvandler sig fra at være et smertefuldt sår til at være den smukkeste åbning vores sjæl taler igennem.

Vi vil opdage alt det den kreative proces kan lære os om at være nærværende til stede i livet.

Vi arbejder i det fine anneks Ved Slusen, i gårdhaven og i de fine naturomgivelser.

Tilmeld dig ved at sende cirka ti linjer om dig selv til info@majbritteulrikkeholm.com Her efter vil du modtage svar med info.

Pris: 1000,- inklusiv E-bogen Skriv fra Sjælen – Har du den i forvejen er du velkommen til at bruge den som gave. Man modtager E-bogen efter første kursusdag.

Som ved alle andre kurser fordres det, at man har et personligt psykisk stabilt afsæt for at arbejde udforskende og eksperimenterende i et felt, hvor det primære fokus er på gruppen og det kreative/sjælelige felt, vi sammen bygger op.