TILMELD dig nyhedsbrevet og få tilsendt gratis inspiration og information om kommende arrangementer

♥ De hvide siders favn

 lad kreativiteten vise vej til  et liv med plads til sjælen 

Inspirationsdag   ÅRHUS   15. september 2024  14.00 – 18.00

Early Bird frem til 7. juli 850,- Herefter 1200, Billetten er ikke refunderbar men refunderes naturligvis hvis Inspirationsdagen skulle blive aflyst. Inkluderet i billetten er: Undervisning, skrivehæfte og pen, kaffe, te, nødder og lidt sødt undervejs. Der er desuden fri parkering. Billetten må kun videresælges til en person der opfylder betingelserne for deltagelse. LÆS VENLIGST DELTAGERBETINGELSERNE.

billetlink: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/qifp4r0u7s

Gennem inspirerende oplæg, guidede meditationer, hjertesang og skriveøvelser forædler vi forholdet til det inderste og undersøger hvor vi kan tillade mere lys i livet og skifte fokuspunkt fra overlevelse til overgivelse

Præcis som vi kan anskue de hvide sider i vores notesbog som en favn, der holder os, kan vi se hver dag i Livets Bog som en ny begyndelse, en åbning, en mulighed. De hvide sider rummer os og åbenbarer sig for os side for side som dage i et liv, vi ikke kontrollerer men som vi kærligt overgiver os til.

På denne inspirationsdag får deltagerne redskaber til at lade kreativiteten strømme frit, og vi overfører det vi opdager om kreativitetens evige kilde til et liv, der leves modigt og åbent fra sjælen.

Man behøver ingen kreativ erfaring for at deltage. Kreativitet i denne form er en tilgængelig vejviser for alle.

VIGTIGT: En forudsætning for deltagelse er dog, at man allerede har arbejdet en del med sig selv og ikke er i en så sårbar situation i livet, at individuel terapi undervejs i forløbet er påkrævet.

Deltagerne arbejder selvstændigt med opgaverne i et rum hvor alle får ro til egne processer, og hvor undervisningen henvender sig til gruppen og er bygget op omkring gruppens fælles energi.

Er du et meget sårbart sted i livet anbefaler jeg en mindre gruppe.

♥ Kreativitetens helbredende kraft   Odense

et levende foredrag om ord der forvandler og toner der følger os hjem til Sjælen

GAVE: Køb billet online og modtag efter arrangementet et stemmetrænings-program til 100,- i gave Billetlink: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/r92l5jeoxp

Torsdag 16. maj 2024  19.30 billet 200,-  Solvognen Kronprinnsensgade 7

Denne inspirationsaften har fokus på, hvordan vi kan helbrede vores liv med kreativitet. De hvide sider bliver en favn, der altid rummer os og stemmen viser os vej til det sted, hvor vi kan mødes i et stort menneskeligt fællesskab, så vi mærker, vi ikke er alene. Vi oplever lyden af altings forbundethed, når vi tillader vores egen stemme at lyde i et rum med andre stemmer.

Vi skal intet præstere, og vi skal heller ikke stille os frem og synge solo. Denne aften handler om at få mulighed for at opleve forbundetheden og fællesskabet uden præstation. Det er en aften, hvor vi tillader sårbarheden og ser den som den smukkeste åbning og en kilde til evig skabelse. Det bløde punkt som inspirationen får lov at rejse igennem.

Der står et flygel i rummet, og skriveøvelserne vil være til levende toner fra flyglet.

Kom og oplev kreativitetens helbredende kraft, der aktiveres, når vi træder ind i rummet som det vi er og ikke som det vi tror vi skal præstere os frem til at være. Vi er det allerede, og denne aften vil kreativiteten vise os vej til det sted, hvor vi allerede er alt det vi drømmer om at være.

Medbring notesbog og pen til øvelserne.

 ♥ Sæt din stemme fri og Syng i Sjælens Kor

Aftenseminar 28. maj 19.30 2024 Gentofte Hovedbibliotek

Øregårdssalen Ahlmanns Allé 6 2900 Hellerup

Billetpris indtil 250,- + gratis frisættende stemmeprogram

Billetlink: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/lgfwn3bstr

Når vi synger – uden at skulle dømmes – vil vi høre lyden af vores hjerte og klangen fra vores sjæl. Vi vil mærke, at vi hører til. I os selv, i verden og i fællesskabet. Kom og sæt din stemme fri og syng i Sjælens Kor, hvor der er plads til alle stemmer.

Hvis du nogensinde har været bange for at synge, så kan du komme til denne aften og få helbredt dit sangsår. Hvis du har sunget altid, kan du komme til denne aften og bare glæde dig over at synge med en hel masse dejlige mennesker. For vi samles i den skønne Øregårdssal og synger sammen uanset vi aldrig har sunget, eller om vi har sunget hele livet. For at synge i Sjælens Kor handler ikke om, hvor dygtige eller erfarne vi er. Sjælens Kor handler om at tillade vores egne og andres stemmer at være præcis som de er. Når vi gør det, vil vi føle, at der er et sted, hvor vi er hjemme. I os selv, i verden, i fællesskabet, i vores hjerte og sjæl og i dybet af vores iboende stemme.

Jeg giver deltagerne enkle redskaber til at sætte stemmen fri og til hvordan vi sammen skaber et ikke dømmende og kærligt rum, hvor alle kan føle sig frie til at bidrage med den stemme og tone de nu har.

Sådan kan vi synge, og Sjælens Kor kan lære os en hel masse om at leve fra frihed og værdighed.

Jeg vil lære jer at stå stærkt i jeres stemmes styrke og indre lys, og den erfaring kan I tage med videre ind i livet efter vores sang – og sjæleaften.

Her i videoen er en lydoptagelse, hvor jeg synger Amazing Grace i Fredriksberg Slotskirke med 240 mennesker, der ikke har særlig erfaring med at synge:

♥ Mentorsamtale telefon, skype, facetime, messenger video-samtale eller personligt møde

Hvis du kender til mit univers gennem kurser, bøger, foredrag, koncerter , facebook eller nyhedsbrev har du nu mulighed for at uddybe med personlige mentorsamtaler.

Samtalen finder sted i dag og aftentimer over skype, facetime eller messenger eller telefon, hvis du bedst kan koncentrere dig, når der kun er stemme. Jeg holder også mentorsamtaler i mit hus på Sydsjælland. Det er på landet, og der er ikke offentlig transport til landsbyen, så det fordrer du kan komme i bil.

Det kan være et specifikt livstema, du har lyst til at belyse sammen med mig, og hvis du har du læst min bog VISION, kan vi også tage afsæt i temaer i bogen, som du er særligt interesseret i at undersøge. Det kan også være du har læst min bog Skriv fra Sjælen og har lyst til at få inspiration til din skriverejse.

Mentorsamtalerne henvender sig til personer, som er vant til at arbejde med sig selv, og som har et psykisk stabilt afsæt for at eksperimentere kreativt med sig selv og livet.

Lige nu oplever mange et stort kald på forandring, og en mentorsamtale kan hjælpe dig igennem forandringsprocessen uanset det handler om din virksomhed, dit arbejde eller dit private liv.

En mentorsamtale varer cirka fem kvarter og koster 1250,-

Sørg for at have ro omkring samtalen, så du ikke skal skynde dig videre eller haste ind i samtalen.

Inden samtalen beder jeg dig om at skrive cirka fem linjer hvor du ganske kort skriver om, hvad du ønsker at belyse sammen med mig.

Jeg anbefaler 2-3 mentorsamtaler med cirka en måneds mellemrum, men har du et helt specifikt tema, du ønsker at belyse, kan det også være til inspiration med en enkelt samtale.

Mentorsamtaler må ikke forveksles med terapi. Har du brug for decideret terapi, skal du kontakte en terapeut.

Skriv til info@majbritteulrikkeholm.com

Anne Bundgaard Hansen skriver:

Jeg har været i mesterlære hos Majbritte for mange år siden. Og jeg lærte at skrive uden tanke på præstation og at åbne min kreative åre. Det har været en kæmpe gave, som jeg bruger dagligt både som præst, i mit personlige kreative udtryk når jeg skriver, og i mit private rum.

Tag på kursus hjemme med kursusbogen: Skriv fra Sjælen og tag på eventyr med de svære følelser – en stor flot spiralbog i A4 format

 I denne udvidede version af Skriv fra Sjælen har jeg tilføjet nye øvelser, nye collager og nye tekster. Der er også tilføjet en hel afdeling om Det Indre Barn.
Skriv fra Sjælen er et skrivekursus i et stort lækkert format med ekstra tykke sider og lækre farvetrykte sider med masser af visuel inspiration til skriveprocessen.
Bogen kan ligge udslået på bordet på grund af spiralryggen, så det er en rigtig lækker arbejdsbog.
Du får 112 siders kursus i at skrive fra sjælen og helbrede dig selv med kreativitet. Det er en bog, hvor man lærer at skrive sig ind i visdomsfeltet og hvor man omdanner skygger og skam til eventyrlige fortællinger.
 
Men det er også en bog, der viser vej til det indre barn, og det er en bog, der inviterer til at skrive i billeder og danse sig ind i fortællingen.
 
Det er skriveøvelser, som jeg har udviklet og afprøvet gennem 30 år som kunstner og underviser. Jeg har oplevet så mange mirakler, når jeg har arbejdet med øvelserne, at jeg bare har lyst til at dele de øvelser med så mange jeg overhovedet kan.
 
Jeg har illustreret siderne med collager, der kalder sjælen frem. Alle collagerne i denne udvidede version er helt nye.
 
Terapeuter kan også hente en hel masse inspiration til at inddrage kreativ skrivning i det terapeutiske arbejde.
Inden rejsen kan begynde beder jeg om, at man lige overvejer dette:

Det er vigtigt, man har et stabilt afsæt i sig selv for at udføre dette arbejde på egen hånd og under eget ansvar.

Kursusbogen Skriv fra Sjælen kan købes i min Soul Shop her:

Tag på kursus hjemme med E-bogskurset: Ind i det nye – om at se forandring og krise med sjælens øjne / 80 siders kursus for kun 250,-

Med afsæt i min egen forvandlingsrejse og mere end 25 års liv som mentor for mennesker, der ønskede forvandling i livet, vil jeg invitere læseren med IND I DET NYE. Der er inspiration og øvelser, som er værdifulde at have med gennem de store skift i livet. Bogen er sat op som et kursus med indledende refleksion over et tema og efterfølgende øvelser læseren selv kan udføre.

Bogens omdrejningspunkt er at se kriser og forandring med sjælens øjne. Uanset om vi selv har valgt forandringen, eller om det er livet, der har slået en koldbøtte, som har kastet os ind i forvandlingsrejsen.

Det er en bog, der taler til sjælen, og der er collager, som kan inspirere på rejsen og sider, man kan skrive og tegne på, hvis man printer bogen ud.

Bogen henvender sig til kursister, der har nogen erfaring med at arbejde eksperimenterende på egen hånd og som har et stabilt psykisk fundament for at drage ud på et forvandlingseventyr i psyke, sjæl og hjerte på egen hånd eller sammen med en god ven.

Bogen støtter læseren i forberedelsen, overgangen og tiden efter forvandlingen.

Det er min største passion at skabe forvandlinger i mit eget og andre mennesker liv, og jeg ønsker at inspirere mennesker til at se, at livet altid holder os og vil os det bedste. Også når vi ikke lige kan se det. Med dette kursus vil jeg gerne inspirere læseren til at tage sjælens briller på og se forandring og krise med sjælens øjne.

Jeg gennemgik selv for tre år siden en stor livskrise, som førte mig ind i mit livs største drøm. Set med sjælens øjne var det aldrig en krise men en forandring jeg fik hjælp til at skabe. Alt hvad jeg lærte og opfandt af redskaber til den forvandlingsrejse vil jeg gerne give videre til andre, der skal ud på en forvandlingsrejse eller som arbejder med mennesker og som ønsker inspiration til deres undervisning.

Kurset kan købes i min Soul Shop her:

Sæt din stemme fri, mærk din krop, dit åndedræt og find indre ro kun 100,-

20 minutters naturligt enkelt stemmeprogram, der kan udføres uanset sanglig erfaring.

Med dette program kan du træne det dybe åndedræt og komme i kontakt med din oprindelige stemme.

At arbejde med stemmen giver jordforbindelse og indre ro. En sekvens af øvelserne arbejder særligt med en dyb kropslig stemme – urstemmen.

Hvis man ikke er så vant til at arbejde med stemmen kan det være rart at have en guide på rejsen, og med denne MP3fil kan du bare lytte til øvelserne og gøre dem efter.

Det er helt enkle øvelser, der frisætter din naturlige stemme, forstærker din klang og giver god forbindelse til kroppen.

Jeg ønsker dig en god rejse med din stemme.

Kurset kan købes i min Soul Shop her