TILMELD dig nyhedsbrevet og få tilsendt gratis inspiration og information om kommende kurser

https://my.sendinblue.com/users/subscribe/js_id/2dxtd/id/1

Se det nye E-bogskursus: Skriv fra Sjælen og tag på eventyr med de svære følelser

https://majbritteulrikkeholmwebshop.dk/boeger-12/e-bog-kursus-skriv-fra-sjaelen-og-tag-paa-eventyr-med-de-svaere-foelelser-digital-vare-bliver-sendt-til-dig-inden-for-et-doegn-p5435

♥ Mentorsamtale telefon eller facetime

Hvis du kender til mit univers gennem kurser, bøger, foredrag, koncerter , facebook eller nyhedsbrev har du nu mulighed for at uddybe med personlige mentorsamtaler.

Samtalen finder sted i dag og aftentimer mellem 13.00 – 19.00 på telefon eller over facetime på din mobiltelefon. Mentorsamtaler må ikke forveksles med terapi. Har du brug for decideret terapi, skal du kontakte en terapeut, og hvis du har brug for gennemlæsning af et manuskript, anbefaler jeg du arbejder med en redaktør.

En samtale hos mig er en kreativ undersøgelse af livets knudepunkter og nye muligheder set i et åndeligt perspektiv. Undervejs i processen vil jeg vise dig ind mod de steder, hvor der gennem samtalen afslører sig fastkørte mønstre og blinde pletter. Sammen vil vi stille en fakkel på de mørke steder, så du kan orientere dig og åbne nye døre ind til livet, hjertet og sjælen.

Mentorsamtalerne henvender sig til personer, som er vant til at arbejde med sig selv og som kan tåle at blive kastet ud i udfordringer, og som har et psykisk stabilt afsæt for at eksperimentere kreativt med sig selv og livet.

Mentorsamtalerne er også særdeles velegnede for terapeuter o.l med selvstændige virksomheder eller kunstnere, der har brug for at arbejde konstruktivt med sårbarheden og den ubevidste skam, som følger mange mennesker, der træder frem og stråler fra deres lys.

Inden samtalen beder jeg dig om at skrive cirka fem linjer hvor du ganske kort skriver om, hvad du ønsker at belyse sammen med mig. Dette giver mig mulighed for at se, om jeg kan være behjælpelig på din rejse.

Jeg anbefaler 2-3 mentorsamtaler med cirka en måneds mellemrum, men har du et helt specifikt tema, du ønsker at belyse, kan det også være til inspiration med en enkelt samtale.

En mentorsamtale på telefon eller facetime koster

1000,- for en time

1250,- for halvanden time

Skriv til info@majbritteulrikkeholm.com

Efter de generelle oplysninger finder du en kalender over alle kommende kurser i Ulrikkeholm Seminar og info om mentorsamtaler. (På siden Arrangementer kan du læse om koncerter og andre arrangementer. Siden bliver opdateret løbende)

Undervisningen finder fortrinsvis sted i København Ved Slusen, hvor vi har vores egen pavillon og gårdhave. Jeg har valgt at lægge mine kurser Ved Slusen, fordi det er et sted, hvor vi kan udtrykke os frit uden at skulle tænke på omkringliggende bebyggelse.

Lejlighedsvist afholder jeg kurser i Århus og Odense.

Kurserne kan suppleres med individuel mentor rådgivning som tilbydes kursister i forløb og tidligere kursister.

Kurserne er bygget op omkring forskellige temaer, og det er gældende for alle kurser uanset tema:

Man behøver ingen sang eller skriveerfaring for at deltage. Kreativiteten er fritaget for præstation og anskues som en vej til dybere sjælskontakt.

Arbejdet foregår i større grupper. Man må være indstillet på at arbejde selvstændigt med sin egen indre proces og være et sted i livet, hvor man kan tillade andre at hvile i deres proces. For at gruppen kan arbejde eksperimenterende, fordres det, at den enkelte deltager har et psykisk stabilt afsæt for at træde ind i et felt, hvor det primære fokus er på gruppen og det kreative/sjælelige felt, vi sammen bygger op.

Kurserne tilstræber ikke at erstatte nødvendig terapi.

Hvis man p.t. har behandlingskrævende psykiske lidelser eller dybe ubearbejdede traumer, kan man ikke optages i grupperne, da jeg vurderer, det er langt mere forsvarligt og gavnligt at arbejde i små grupper med individuel terapeutisk støtte fra undervisere, der er erfarne inden for det område, man er i behandling for.

Mange psykisk sårbare mennesker har til gengæld stor glæde af at komme til mine aftenarrangementer og koncerter og foredrag, hvor man kan lytte til budskaberne og musikken uden at skulle gennemgå eksperimenterende øvelser på egen hånd. Mange har også stor glæde af bøgerne og CDerne.

Terapeuter, psykologer, pædagoger, lærere, rådgivere, o.l kan ud over at forbedre egen  livskvalitet, via kurserne erhverve sig redskaber til at integrere kreativitet i deres videre arbejde med mennesker. 

Professionelle kunstnere kan også have gavn af kurserne og kan erhverve sig redskaber til helbredelse af præstationsangst og desuden få redskaber til at få direkte adgang til inspiration. 

Ved alle kurser og arrangementer skabes et rum, hvor der bliver taget vare på sårbarheden, der naturligt er forbundet med at åbne ind til sjælens dyb.

Af respekt for det sårbare felt bedes man derfor ankomme til tiden og deltage frem til sluttidspunktet. Man er med til at bygge cirklen op, og det fordres, at man deltager i det fulde program.

  • Kursisterne sørger selv for overnatning og forplejning.
  • Jeg giver kaffe te og lidt godt i løbet af dagen

Sådan tilmelder du dig et kursus

1) Find dit kursus og se, om der stadig er ledige pladser og læs udførlig beskrivelse –

2) Send mail med følgende oplysninger til info@majbritteulrikkeholm.com

a) ca 10 linier om dig selv
b) Kursets titel – dato + by
c) dit eget navn, adresse postnummer og by, telefon + mail

Du får besked om optagelse, indbetaling o. l. her efter.

BEMÆRK: Du skal ikke sende disse oplysninger ved arrangementer, hvor der købes billet på Place2book

Skriv fra Sjælen, lev fra Sjælen og virkeliggør dine visioner – Odense

Solvognen søndag 15. marts klokken 15.00 – 17.00   2020

foredrag med sang om alt det kreativiteten kan lære os om livet og om vores sjæls dybeste visioner

Dette arrangement er aflyst.

♥ Skriv fra Sjælen – Lev fra Sjælen

Forløb i København 22.marts, 26. april, 17.maj 2020                 kvinder og mænd alle dage 13.00 – 18.00

Vi lærer af de kreative processer og undersøger, hvad det at skrive fra sjælen kan lære os om at leve fra sjælen. Vi udforsker kreativitetens helbredende kraft og lader skrivningen vise os vej ind i feltet af iboende visdom. Vi skriver os i kontakt med det indre barn, som er en forudsætning for, at vores kreativitet kan blomstre frit.

Vi vil desuden have fokus på det dybe indre kald, livsformål og virkeliggørelse af visioner.

Bonusgave: Spiralbog med 57 siders skrivekursus

Ikke flere ledige pladser bliv skrevet på venteliste

3500,- for hele kurset

Dette forløb henvender sig til deltagere, der ønsker at supplere deres åndelige rejse med kreativitet, og som ønsker at afsøge dybere lag af sig selv gennem skrivning og frisættelse af den iboende kreativitet. Kurset kan bruges som afsæt for ens egen indre fordybelsesrejse og kan samtidig være til stor inspiration for personer, der arbejder med andre mennesker, og som ønsker at kende mere til kreativitetens helbredende kraft. Kurset kan også være til stor inspiration for kunstnere, der ønsker et mere sjæleligt afsæt for deres skabelse

Kurset er en invitation til at leve et fuldt udfoldet liv fra sjælen i overensstemmelse med det dybeste indre kald, som vi vil undersøge kreativt under forløbet. Som deltager vil man få effektive redskaber til at komme i kontakt med et indre felt af visdom gennem skrivning, så ens egen kreativitet kan være pejlepunkt på rejsen med sjælen.

Vi vil indtage en fordomsfri ikke dømmende indstilling til det vi skaber. Vi vil foretage et skift fra den egostyrede kreativitet, der søger bekræftelse, og som gør os enormt sårbare overfor kritik og afvisning – til den sjælsbårne skaberkraft, der udtrykker sig frit blot for at genkende og selv blive genkendt i dybet af sjælens udspring. Den kreativitet der kan helbrede os ved at tilbyde et rum for det forbudte at være i.

Vi forvandler vores sårbarhed fra at være et smertefuldt sår til at blive den smukke åbning vores kreativitet kan gå igennem. Sammen vil vi opdage de enorme helbredende kræfter der ligger latent i vores kreativitet, og vi vil bruge skrivningen til at komme i dyb kontakt med det indre barn, som er en forudsætning for, at vores kreativitet kan udfoldes frit og legende.

Vi har det primære fokus på skrivning, og vi åbner den indre stemme ved også at sætte den fysiske stemme fri. Dette gøres i kærlig nænsomhed og uden at præstere – uden at skulle synge pænt eller rent. Blot stemmefrisættende arbejde, der sætter blokeringer fri og gør vejen farbar for det, vi udtrykker gennem vores skrivning fra sjælen.

Af hensyn til roen i gruppen og den samlede koncentration fordres det, at man deltager i hele forløbet alle dage fra start til slut. Desuden fordres det at man har et stabilt psykisk afsæt for at tage på en eksperimenterende og kreativ åndelig indre pilgrimsfærd, hvor man foretager dybe øvelser på egen hånd.

Bonusgaven kan ikke ombyttes, eftersendes eller refunderes. Det er en gave, som man modtager på første kursusdag.

Hør 1 times podcast om at skrive fra sjælen her:

♥ Skriv fra Sjælen – Podcast

i samtale med Charlotte Heje Haase

http://hwcdn.libsyn.com/p/a/4/a/a4a86538a7b7eee8/Majbritte_Ulrikkeholm_FH.mp3?c_id=54877709&cs_id=54877709&expiration=1571064593&hwt=da3a8a25490aed51be9ff867f60cc102

♥ Sjælens Vision – Fuldmåne-aften

7. maj 2020 19.30 – 21.30
med foredrag om at virkeliggøre alle de visioner der venter på at få lov at foldes ud til gavn for den store helhed

Tidlig pris 200,- Fra 1. maj 250,-

Kaffe, te og lidt hyggeligt er inkluderet i prisen

Arrangementet er for voksne deltagere.

Billetlink: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/qrbmi1rw8b

Der vil være fælles stemmemeditation, hjertesang og lystændingsritual. Vi vil også være en enkel intuitiv skriveøvelse, så medbring notesbog og pen eller find en smuk notesbog i min Soul Shop.

Man behøver ingen sangerfaring for at deltage. Sang er her en vej til at stemme rummet, så det er på frekvens med sjælen.  Man behøver heller ikke skriveerfaring. Vi skriver fra Sjælen, og det kan alle, når de får de enkle redskaber, jeg vil videregive.

Vi holder til i den røde Pavillon Ved Slusen med vores egen gårdhave. Der købes billet til dette arrangement.

♥ Sjælens Sommer – kvinder

Intensivt fortsætterkursus for tidligere kursister med  blikket rettet mod virkeliggørelsen af de sjæls-visioner, der må udfoldes i anden halvdel af 2020.
Gennem skrivning, stemmemeditation og smukke ritualer indvier vi hjertet til sjælens videre pilgrimsfærd.
Bemærk: Sidste frist for tilmelding og indbetaling er 10. maj

København 3. 4. 5. juli 3250,-  Kun kvinder Der er ledige pladser

Fredag 14.00 – 18.00 lørdag 13.00 – 18.00 søndag 13.00 – 17.00

Kursuspris 3250,-

Vi rykker ind i den røde Pavillon ved slusen, hvor vi har vores helt eget space med indhegnet gårdhave og fælleden lige om hjørnet. Her vil vi opleve, at vores kreativitet kan udfoldes frit. Vi undersøger, hvor der stadig gemmer sig begrænsninger i det indre og giver disse steder kærlig opmærksomhed gennem sang, sjæleskrivning og visionssøgninger i naturen på Amager Fælled. Sangen og skrivningen holdes fri af præstation.

Det intensive kursus er en fordybelse af tidligere kurser. Vi arbejder med samme øvelser og temaer og tager sammen et dybere skridt ind i fordybelse af det sjælsarbejde der allerede er sat i gang, så alle de smukke visioner kan foldes ud.

Da alle kursister har deltaget før og kender til det rum vi skaber, er der også fra start mere fokus på den åndelige side af det kreative arbejde.

Sjælens Sommer vil blive indledt med et ritual – hvor vi indgår en pagt med vores hjerte om at tillade os selv at skabe frit og uden domme af os selv og andre, så kreativiteten kan blive vores vej til helbredelse, og det skrevne kan blive dybere vejledninger fra Sjælen.

Vi arbejder op mod fuldmåne og indvier hjertet til den videre pilgrimsfærd med de visioner, der kalder på bevidsthed og indre styrke, så de kan blive udfoldet til gavn for helheden.

Vi inddrager naturen omkring os. Amager Fælled er ganske tæt på, og vi har vores egen gårdhave, så vi kan have vores helt eget sommer-space.

Kursets overordnede fokus er at bringe deltagerne nærmere selvansvar i forhold til sjælens dybere kald og at løfte eventuelt blinde pletter og livsknuder ind i lys og bevidsthed, så livsformål og visioner kan udfoldes og virkeliggøres.

Man ansøger om at komme ind i gruppen ved at sende cirka ti linjer om, hvor man er i livet.

Som ved andre kurser serverer jeg te, kaffe, lidt frugt og sødt. Man er velkommen til at medbring madpakke, som kan opbevares på køl, hvis man vil undgå at skulle ud og handle.

Selvom du har været med før, bedes du ved tilmelding skrive ti linjer om hvor du er i livet nu, så jeg kan tage de forskellige temaer med ind i vores fælles arbejde.

♥ Sjælens VISION – En indre pilgrimsfærd gennem de 12 hellige nætter

København 2020 kommer til at ligge:

11.oktober, 8. november, 6. december, 10. januar  13.00 – 18.00 alle dage

Vi vil have fokus på Det inderste Lys, på Sjælens Synlighed i livet og på virkeliggørelsen af VISIONER. Der vil som ved alle andre forløb være masser af skrivning, hjertesang uden præstation og frisættelse af alle de kraftfulde kreative ressourcer, der bor i sjælens dyb.

Jeg byder på kaffe te, druer og sundt sødt i løbet af dagen.

Kursusbeløb er 4500,-

Mere om dette kursus følger

Afholdt i 2020

♥ VISION 2020 København

Inspirationsdag for kvinder og mænd

lørdag den 4. januar 14.00 – 18.00 Ved Slusen 21, 2300 Kbh S

Kom godt fra start i det nye år

Køb billet inden 24. december og spar 200,-

Tidlig pris 800,- her efter 1000,-

Bemærk: Fristen for tidlig pris er udløbet

På denne inspirationsdag vil jeg tage dig med på en magisk rejse ind i feltet af visioner og manifestation.

Hele mit voksne liv har jeg via mit virke som fuldtids kunstner, underviser og leder af min egen virksomhed, arbejdet med at virkeliggøre visioner, og jeg har trænet mig i at lytte til den vejledning, der kommer fra det dybe sted, vi er nødt til at have kontakt til for at vores drømme bliver andet end luftbobler, der erstattes af nye luftbobler.

Jeg vil videregive de redskaber jeg selv benytter mig af, når jeg skal skelne om et projekt er en luftig drøm eller om der er tale om en virkelig vision. Jeg vil lære dig at kommunikere med dine ufødte projekter gennem skrivning og anden kreativitet, og jeg giver dig redskaber til at møde den frygt og den sårbarhed, der må tages hånd om, når vi vælger at gå nye ukendte veje.

Hvis vi gør det samme og vælger samme sti, vil vi uvægerligt ankomme til det samme sted igen og igen. Vi kan have tusinde nytårsforsætter og alligevel ender vi et hamsterhjul af gentagelser af gamle mønstre og uforløste drømme. Indtil vi ser, at der findes en helt ny vej. Den vej vi bliver vist, når vi indser, at for at en vision kan manifesteres på det fysiske plan, må vi komme op af sofaen og samarbejde med kraften der ånder bag enhver autentisk vision.

Kom og lad dagen være en god start på det nye år.

Billet her: Køb Billet i min webshop her https://majbritteulrikkeholmwebshop.dk/billetter-til-arrangementer-37/vision-2020-inspirationsdag-med-majbritte-ulrikkeholm-du-faar-tilsendt-din-billet-paa-mail-p5638

♥ VISION 2020 ÅRHUS

Inspirationsdag for kvinder og mænd

Lørdag den 1. februar 14.00 – 18.00 Lysets Hus Posthussmøgen 11C Århus

Kursuspris 1000,- Der er 4 ledige pladser

Køb billet her: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=sshit5qgal

Er du tilmeldt mit nyhedsbrev kan du skrive til mig og få tilsendt en rabatkode med 200,- i rabat info@majbritteulrikkeholm.com

På denne inspirationsdag vil jeg tage dig med på en magisk rejse ind i feltet af visioner og manifestation.

Hele mit voksne liv har jeg via mit virke som fuldtids kunstner, underviser og leder af min egen virksomhed, arbejdet med at virkeliggøre visioner, og jeg har trænet mig i at lytte til den vejledning, der kommer fra det dybe sted, vi er nødt til at have kontakt til for at vores drømme bliver andet end luftbobler, der erstattes af nye luftbobler.

Jeg vil videregive de redskaber jeg selv benytter mig af, når jeg skal skelne om et projekt er en luftig drøm eller om der er tale om en virkelig vision. Jeg vil lære dig at kommunikere med dine ufødte projekter gennem skrivning og anden kreativitet, og jeg giver dig redskaber til at møde den frygt og den sårbarhed, der må tages hånd om, når vi vælger at gå nye ukendte veje.

Hvis vi gør det samme og vælger samme sti, vil vi uvægerligt ankomme til det samme sted igen og igen. Vi kan have tusinde nytårsforsætter og alligevel ender vi et hamsterhjul af gentagelser af gamle mønstre og uforløste drømme. Indtil vi ser, at der findes en helt ny vej. Den vej vi bliver vist, når vi indser, at for at en vision kan manifesteres på det fysiske plan, må vi komme op af sofaen og samarbejde med kraften der ånder bag enhver autentisk vision.

Afholdt i 2019

♥ Pilgrim i Hjertet

at leve fra sjælen 2019

Intensivt transformationsforløb (Kvinder)

en indre pilgrimsrejse gennem de 12 hellige nætter

Ikke flere ledige pladser. Skriv cirka ti linjer om hvor du er i livet og bliv skrevet på venteliste.

29. sept. 3. nov. 1. dec. 2019  5. jan 2020 alle dage 13.00 – 18.00 pris 5500,-

♥ Skriv fra Sjælen, København

  6. oktober 13.00 – 18.00 kvinder og mænd

Bonusgave: E-bogen Skriv fra Sjælen 2019

Ikke flere ledige pladser

Har du lyst til at skrive dig ind i en dybere kontakt med din sjæl? Har du lyst til at lære at lade din skrivning blive din viseste vejleder, og har du lyst til at udfolde din indre poesi og dit hjertes fortællinger? Så vær med på dagkurset Skriv fra Sjælen Ved Slusen 21 i København.

Jeg vil dele ud af den erfaring jeg har samlet gennem mine 30 år som professionel kunstner og underviser.

Deltagerne får en masse gode tips, men vi vil også gå dybere ind i de lag, der blokerer vores kreativitet. For en ting er at kende de gode tricks, men hvis vi ubevidst saboterer vores egen kreativitet, så hjælper tips og tricks ingenting. Vi er nødt til at skrive os til dybere bevidsthed om modstanden i os, vi er nødt til at kende de mørke kroge, hvor vi ikke tillader os selv at udtrykke os frit. Det kan være et kreativt arbejde at besøge de mørke steder, og det kan være en fejring at tillade sin egen kreativitet.

Sammen vil vi undersøge, udforske og fejre vores kreativitet. Vi vil tillade pennen at flyde frit fra sjælen. Vi vil opleve den lykke det er, når vores kreativitet ikke er et spørgsmål om at præstere men et tilbud om at helbrede os selv og bringe lys ind i vores liv. Vores sårbarhed forvandler sig fra at være et smertefuldt sår til at være den smukkeste åbning vores sjæl taler igennem.

Vi vil opdage alt det den kreative proces kan lære os om at være nærværende til stede i livet.

Vi arbejder i det fine anneks Ved Slusen, i gårdhaven og i de fine naturomgivelser.

Tilmeld dig ved at sende cirka ti linjer om dig selv til info@majbritteulrikkeholm.com Her efter vil du modtage svar med info.

Pris: 1000,- inklusiv E-bogen Skriv fra Sjælen – Har du den i forvejen er du velkommen til at bruge den som gave. Man modtager E-bogen efter første kursusdag.

Som ved alle andre kurser fordres det, at man har et personligt psykisk stabilt afsæt for at arbejde udforskende og eksperimenterende i et felt, hvor det primære fokus er på gruppen og det kreative/sjælelige felt, vi sammen bygger op.