TILMELD dig nyhedsbrevet og få tilsendt gratis inspiration og information om kommende kurser

https://my.sendinblue.com/users/subscribe/js_id/2dxtd/id/1

Grundet den store efterspørgsel på den nye bog VISION i min webshop har jeg indtil videre valgt  at vente med arrangementer og udelukkende koncentrere mig om at sende bøger ud til læserne.

Jeg tilbyder fortsat individuelle mentorsamtaler.

♥ Mentorsamtale telefon, skype eller facetime

Hvis du kender til mit univers gennem kurser, bøger, foredrag, koncerter , facebook eller nyhedsbrev har du nu mulighed for at uddybe med personlige mentorsamtaler.

Samtalen finder sted i dag og aftentimer mellem 13.00 – 19.00 på telefon eller over facetime på din mobiltelefon. Du kan også vælge et personligt møde i mit skrivehus 12 kilometer syd for Præstø, hvor jeg også har min Soul Shop.

Mentorsamtaler må ikke forveksles med terapi. Har du brug for decideret terapi, skal du kontakte en terapeut, og hvis du har brug for gennemlæsning af et manuskript, anbefaler jeg du arbejder med en redaktør.

En samtale hos mig er en kreativ undersøgelse af livets knudepunkter og nye muligheder set i et åndeligt perspektiv. Undervejs i processen vil jeg vise dig ind mod de steder, hvor der gennem samtalen afslører sig fastkørte mønstre og blinde pletter. Sammen vil vi stille en fakkel på de mørke steder, så du kan orientere dig og åbne nye døre ind til livet, hjertet og sjælen.

Mentorsamtalerne henvender sig til personer, som er vant til at arbejde med sig selv og som kan tåle at blive kastet ud i udfordringer, og som har et psykisk stabilt afsæt for at eksperimentere kreativt med sig selv og livet i pausen mellem samtalerne.

Mentorsamtalerne er også særdeles velegnede for terapeuter o.l med selvstændige virksomheder eller kunstnere, der har brug for at arbejde konstruktivt med sårbarheden og den ubevidste skam, som følger mange mennesker, der træder frem og stråler fra deres lys. Samtalerne er også velegnede for personer, der har brug for at få belyst nye og dybere veje for deres virke, og som ønsker at vende deres arbejdsfokus i en mere åndelig retning.

Inden samtalen beder jeg dig om at skrive cirka fem linjer, hvor du ganske kort skriver om, hvad du ønsker at belyse sammen med mig.

Jeg anbefaler 2-3 mentorsamtaler med cirka en måneds mellemrum, men har du et helt specifikt tema, du ønsker at belyse, kan det også være til inspiration med en enkelt samtale.

Pris for en mentorsamtale:

1250,- og du skal beregne cirka fem kvarter.

Skriv til info@majbritteulrikkeholm.com

2021 kurser på vej

♥ VISION

få inspiration og redskaber til at                                virkeliggøre sjælens inderste drøm

København og Århus

Inspirationsdag for kvinder og mænd

På denne inspirationsdag vil jeg tage dig med på en magisk rejse ind i feltet af visioner og manifestation.

Nærmere  beskrivelse af kurset vil følge når kurset bliver sat endeligt op.

Tag på kursus hjemme med E-bogskurset: Skriv fra Sjælen og tag på eventyr med de svære følelser kun 100,-

https://majbritteulrikkeholmwebshop.dk/boeger-12/e-bog-kursus-skriv-fra-sjaelen-og-tag-paa-eventyr-med-de-svaere-foelelser-digital-vare-bliver-sendt-til-dig-inden-for-et-doegn-p5435

Generelle oplysninger om kurser i Ulrikkeholm Seminar

Undervisningen finder fortrinsvis sted i København Ved Slusen, hvor vi har vores egen pavillon og gårdhave. Jeg har valgt at lægge mine kurser Ved Slusen, fordi det er et sted, hvor vi kan udtrykke os frit uden at skulle tænke på omkringliggende bebyggelse.

Kurserne kan suppleres med individuel mentor rådgivning som tilbydes kursister i forløb og tidligere kursister.

Kurserne er bygget op omkring forskellige temaer, og det er gældende for alle kurser uanset tema:

Man behøver ingen sang eller skriveerfaring for at deltage. Kreativiteten er fritaget for præstation og anskues som en vej til dybere sjælskontakt.

Arbejdet foregår i større grupper. Man må være indstillet på at arbejde selvstændigt med sin egen indre proces og være et sted i livet, hvor man kan tillade andre at hvile i deres proces. For at gruppen kan arbejde eksperimenterende, fordres det, at den enkelte deltager har et psykisk stabilt afsæt for at træde ind i et felt, hvor det primære fokus er på gruppen og det kreative/sjælelige felt, vi sammen bygger op.

Kurserne tilstræber ikke at erstatte nødvendig terapi.

Hvis man p.t. har behandlingskrævende psykiske lidelser eller dybe ubearbejdede traumer, kan man ikke optages i grupperne, da jeg vurderer, det er langt mere forsvarligt og gavnligt at arbejde i små grupper med individuel terapeutisk støtte fra undervisere, der er erfarne inden for det område, man er i behandling for.

Mange psykisk sårbare mennesker har til gengæld stor glæde af at komme til mine aftenarrangementer og koncerter og foredrag, hvor man kan lytte til budskaberne og musikken uden at skulle gennemgå eksperimenterende øvelser på egen hånd. Mange har også stor glæde af bøgerne og CDerne.

Terapeuter, psykologer, pædagoger, lærere, rådgivere, o.l kan ud over at forbedre egen  livskvalitet, via kurserne erhverve sig redskaber til at integrere kreativitet i deres videre arbejde med mennesker. 

Professionelle kunstnere kan også have gavn af kurserne og kan erhverve sig redskaber til helbredelse af præstationsangst og desuden få redskaber til at få direkte adgang til inspiration. 

Ved alle kurser og arrangementer skabes et rum, hvor der bliver taget vare på sårbarheden, der naturligt er forbundet med at åbne ind til sjælens dyb.

Af respekt for det sårbare felt bedes man derfor ankomme til tiden og deltage frem til sluttidspunktet. Man er med til at bygge cirklen op, og det fordres, at man deltager i det fulde program.

  • Kursisterne sørger selv for overnatning og forplejning.
  • Jeg giver kaffe te og lidt godt i løbet af dagen

Sådan tilmelder du dig et kursus

1) Find dit kursus og se, om der stadig er ledige pladser og læs udførlig beskrivelse –

2) Send mail med følgende oplysninger til info@majbritteulrikkeholm.com

a) ca 10 linier om dig selv
b) Kursets titel – dato + by
c) dit eget navn, adresse postnummer og by, telefon + mail

Du får besked om optagelse, indbetaling o. l. her efter.

BEMÆRK: Du skal ikke sende disse oplysninger ved arrangementer, hvor der købes billet på Place2book