På denne side kan du læse om arrangementer, koncerter, foredrag o.l.

TILMELD dig nyhedsbrevet og få tilsendt gratis inspiration og information

https://my.sendinblue.com/users/subscribe/js_id/2dxtd/id/1

Kommende arrangementer

IND I DET NYE                                                                                            10.marts 2022 kl. 20.00 – 22.00                                                                   Øregårdssalen Ahlmanns Allé 6 2900 Hellerup
et poetisk foredrag om at se forandring og kriser                               med sjælens øjne + gratis E-bog til værdi 200,-
Når vi ser forandring og krise med sjælens øjne, møder vi det, vi må møde, modigt og kreativt. Vi bliver medskabende i livets invitation til at sige kærligt farvel til det gamle og modigt træde IND I DET NYE.

Denne aften vil jeg med afsæt i fortællingen om min egen livsforandring inspirere deltagerne til at tillade de forandringer, der kalder.                                                                                                                                                                         Der vil være enkle øvelser undervejs, som deltagerne kan foretage i ro med sig selv. Der står et smukt flygel i salen, så jeg vil spille stille flygeltoner til øvelserne. Vi vil også bygge energien op med hjertesange, som alle kan synge med på eller lytte til.

Medbring notesbog og pen til øvelserne.

Aftenen er en blanding af foredrag med sang, forvandlings-fortællinger og workshop.Der vil være en kort pause undervejs, og jeg byder på juice og karameller.

Deltagerne får efter foredraget tilsendt en gratis E-bog med øvelser og inspiration til forvandlingsrejsen.

Billetten kan ikke refunderes, og jeg tilbyder ikke at sælge billetten ved afbud. Selvfølgelig refunderes billetten. hvis arrangementet skulle blive aflyst.

Hjerterums-andagt

12. februar kl. 16  2023

Store Magleby Kirke, Kirkevej 2, 2791 Dragør

Vil du med i kirke på en anderledes måde?

Så er du velkommen til Hjerterums-andagt med lystænding, stilhed, bøn, refleksion og meditativ flygelmusik. Sognepræst Gitte Turin åbner kirkerummet for os på en lidt anderledes måde.
Jeg vil spille meditativ flygelmusik og synge lystændingssang.
Kom og tænd dit lys hvis du har lyst. Kom og lad dig falde ind i stilheden.
Fri entré

Allerede afholdte arrangementer

Hjerterums-andagt

Lys og Mørke 15. januar kl. 16  2023

Store Magleby Kirke, Kirkevej 2, 2791 Dragør

Vil du med i kirke på en anderledes måde?

Så er du velkommen til Hjerterums-andagt med lystænding, stilhed, bøn, refleksion og meditativ flygelmusik. Denne gang er temaet Lys og Mørke.
Min gode sjæleven og sognepræst Gitte Turin åbner kirkerummet for os.
Gitte vil ved denne helt særlige andagt læse digte om netop Lys og Mørke fra min jubilæumsbog De udødelige svaner.
Jeg vil også synge og spille Lystændingssang ved det smukke flygel.
Jeg glæder mig sådan over at få lov at spille og synge til andagterne. Bare lytte ind i stilheden. Og lade tonerne selv få lov at træde ind i rummet.
Kom og tænd dit lys hvis du har lyst. Kom og lad dig falde ind i stilheden.
Tænd lys i januars store mørke, der lover lys på vej.
Som noget helt særligt er der efter denne andagt lille boghandel og bogsignering af De udødelige svaner i døberummet.
Næste andagt søndag d. 12. februar

UDSOLGT Sjælens JUL

magiske fortællinger og sange om julen indeni

1. december klokken 20.00 2022
i Øregårdssalen Gentofte Hovedbibliotek
Gæstemusiker: Lawrence

Så har jeg lejet den smukke sal med det skønne flygel igen. Denne gang skal vi tænde lys i hjertet og i december med julefortællinger fra min jubilæumsbog De udødelige svaner og med fortællinger om, at vi gerne må græde, selvom det er jul. Der vil være sange om sne og om den smukke Maria, og der vil være flygelimprovisationer. Vi vil begynde aftenen med en stille julemeditation og der vil være bogsignering og lidt julegodter efter arrangementet.

Som sidst vælger jeg ikke at fylde salen op. Selvom der kan være 135 deltagere i salen, vælger jeg at stoppe ved 90, for jeg elsker simpelthen, at der er plads til Ånden og Englene og til sårbare sjæle med brug for rum og ro.
Der er kun voksne ved dette arrangement.
Hold nu op hvor jeg glæder mig ekstra meget til jul i år.

Kærlig hilsen Majbritte ❤

Billetter á 225 her: https://www.place2book.com/sw2/sales/5yykgg105y

Hjerterumsandagt
Lystænding, bønner, digte, stille klavermusik

I store Magleby Kirke ved Dragør søndag 18. september 16.00 – 17.00 2022 med Sognepræst Gitte Turin og musiker Majbritte Ulrikkeholm – fri entré da det er et kirkeligt arrangement

Kom med i kirke på en anderledes måde. Min sjæleven sognepræst Gitte Turin vil åbne kirkerummet for lystænding, bønner septembertekster, stille flygelmusik og stilhedsstunder. Gitte står for teksterne og bønnerne, og jeg improviserer ved det smukke flygel i rummet mellem ordene.

Kom og tænd lys i september.

Hjerterums-Andagt 23. oktober kl. 16.00 2022

Store Magleby Kirke, Kirkevej 2, 2791 Dragør

Vil du med i kirke på en anderledes måde?

Så er du velkommen til Hjerterums-andagt med lystænding, stilhed, bøn, refleksion og meditativ flygelmusik. Denne gang er temaet DET LØSER SIG.
Min gode sjæleven og sognepræst Gitte Turin åbner kirkerummet for os. Hun har ladet sig inspirere af en af mine collager, hvor ordene DET LØSER SIG indgår. Ordene blev sendt til mig broderet af en kvinde, som inspirerede mig til collagen med sit broderi, og nu har Gitte ladet sig inspirere til andagtens tema.
Jeg vil også synge og spille Lystændingssang ved det smukke flygel.
Jeg glæder mig sådan over at få lov at spille og synge til andagterne. Bare lytte ind i stilheden. Og lade tonerne selv få lov at træde ind i rummet.
Kom og tænd dit lys hvis du har lyst. Kom og lad dig falde ind i stilheden. Kom og bliv mindet om at DET LØSER SIG.
Kærlig hilsen Majbritte ❤
Datoer i 2023
Søndag d. 15. januar og søndag d. 12. februar

Ord på Nyord 9. juli 2022 10.00 – 17.00  2022

Majbritte Ulrikkeholm & Lawrence Lindhardt Christensen

Sange og digte om kærlighed og håb

Vaskehuset ved siden af kirken klokken 13.00 – 14.00 fri entré

Adresse på Kirken: Søndergade 1 Nyord 4780 Stege

Majbritte og Lawrence læser op og fortæller om de tre digtsamlinger Håb, 24 digte til min elskede og I audiens hos stilheden. Alle tre digtsamlinger har det til fælles, at de er skrevet med afsæt i et ønske om at bruge ord som en vej til forvandling.

Der vil være sange om at finde modet i hjertet og om at tænde lys i livet.

Foredraget er en del af en hel dags arrangementer med fokus på ORD.

Ord der forvandler

Sange og digte om kærlighed og håb

6. september 2022  20.00 – 21.30

her efter bogsignering og en lille forfriskning

Kun 3 billetter tilbage

Gentofte Hovedbibliotek Øregårdssalen Ahlmanns Alle 6, 2900 Hellerup

Billet: 200,- Kun voksne deltagere ved dette arrangement

Jeg er selv er selv arrangør af denne aften, så billetter købes på linket. Der er ingen billetter ved døren https://www.place2book.com/da/sw2/sales/pqayhj595n

Sammen med min kæreste og kunstneriske partner Lawrence Lindhardt Christensen vil jeg læse op og fortælle om de tre digtsamlinger Håb, 24 digte til min elskede og I audiens hos stilheden. Alle tre digtsamlinger har det til fælles, at de er skrevet med afsæt i et ønske om at bruge ord som en vej til forvandling.

De tre bøger er skrevet med afsæt i voldsomme hændelser, som vi forvandlede med ord. Under corona-krisen skrev vi en tekst til hinanden hver dag, en tekst vi læste højt for hinanden aftenen. Det blev til bogen HÅB, for selvom digtene er skrevet med afsæt i en krise, viste det sig, at vi allermest havde fokus fokus på det forår, der foldede sig ud og på kærligheden mellem os.

Min egen digtsamling 24 digte til min elskede blev skrevet som et dybtfølt ønske om at få fortalt min elskede om min kærlighed. Dette behov opstod efter ulykken på Storebæltsbroen, hvor min første tanke var: “Bare de nu har husket at kysse hinanden farvel.”

Lawrence gennemgik en stor personlig krise, og også her blev digtene en vej til forvandling. I digtsamlingen I audiens hos stilheden beskriver han et sammenbrud, der i virkeligheden blev et gennembrud ind til sjælen og stilheden.

“Aldrig har jeg været mere mig selv end nu hvor jeg er blevet en anden”

Undervejs i foredraget vil der være sange om at finde modet i hjertet og om at tænde lys i livet, og jeg vil spille meditative flygelimprovisationer fra min aktuelle CD-udgivelse Embraced by Stars – piano for inner peace.