På denne side kan du læse om arrangementer, koncerter, foredrag o.l.

TILMELD dig nyhedsbrevet og få tilsendt gratis inspiration og information ved at trykke på pilen

Kommende arrangementer

Hjerterumsandagt ved Sognepræst Gitte Turin og Majbritte Ulrikkeholm

Store Magleby Kirke, Kirkevej 2, 2791 Dragør

3. september klokken 16.00 med lystænding ved alteret, bøn, stilhed, refleksion, tekster fra De udødelige svaner, sange, digte og hjerte-musik

Majbritte Ulrikkeholm: Et liv med plads til sjælen – Odense

 foredrag med sange, fortællinger og digte fra en forvandlingstid

Solvognen Kronprinsensgade 7 Odense 24. oktober kl. 19.30

Billetpris: 200,- + forvandlingskursus i gave ved billetkøb online

Link til billetkøb: www.place2book.com/da/sw2/sales/13t1840ets

Køb billet online og modtag 80 siders forvandlingskursus som E-bog (digitalt) efter arrangementet. E-bogskurset som man får i gave koster normalt 200,- Der er max 75 online billetter. Herefter er der billetter ved døren. Det er udelukkende online billetkøbere, der modtager E-bogskurset.

Fra Solvognens program:

Ved dette musiske og poetiske foredrag vil Majbritte Ulrikkeholm tage deltagerne med på en rejse i hjerte og sjæl.

Det er et foredrag om at finde modet til forandring, om det store fald ind i livet og om at finde hjem til det indre barns oprindelige skaberkraft.

Da Majbritte på et tidspunkt i livet mistede stort set alt hvad hun ejede, indså hun, at det vigtigste og mest fundamentale havde hun aldrig mistet. Driften mod lys, sangene, digtene, fortællingerne, kærligheden og kreativiteten. Det blev et vendepunkt hvor den totale overgivelse til livet førte hende ind i en helt ny virkelighed og ind i det liv hun altid havde drømt om. Et liv med plads til sjælen.

Majbritte vil krydre sit foredrag med hjertesange og oplæsninger fra De udødelige svaner, som er tekster fra 25 års forfatterliv sammen med en helt ny samling af optegnelser fra en forvandlingstid. De udødelige svaner er Majbrittes 17. bog og markerer hendes 25-års forfatterjubilæum.

Majbritte Ulrikkeholm har et helt særligt forhold til Solvognen, som var børnebibliotek, da hun som barn voksede op i Odense. Med skoletasken på ryggen gik hun gennem Eventyrhaven og ind i bøgernes forunderlige univers på børnebiblioteket. Her opdagede hun, at en fortælling kan forvandle et menneske, og her fødtes hendes lyst til at skrive selv.

”Det er noget helt særligt for mig,” fortæller Majbritte. ”At stå med min bog med fortællinger fra 25 års forfatterliv i de lokaler, som engang var min magiske portal ind til eventyrenes verden. Jeg vender i bogstaveligste forstand tilbage til mit udgangspunkt. Det er et eventyr i sig selv.”

Majbritte Ulrikkeholms bog De udødelige svaner er udgivet på det Odenseanske forlag HISTORIA, så ringen er på alle måder sluttet.

Der vil være café og lille boghandel med bogsignering efter foredraget.

Majbritte Ulrikkeholm I Englenes Lys – Poetisk jule-koncert  med sange, digte og magiske fortællinger

+ gratis magisk eventyrlydbog med mine fortællinger læst op til lydcollager ved billetkøb til og med 1. november

Billet 250,- (inklusiv moms) Voksenarrangement

Link til billetkøb: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/1ctdphdo1r

Den 1. december 2023 i Øregårdssalen kl. 20.00 – 21.30

Vi tænder lyset i hjertet og åbner den første låge i december.

Ved denne koncert vil vi give englene en særlig plads. Julens engle men også de engle, der følger os året rundt gennem livet – de engle der sender lys ind i vores hjerter, og som griber os, når vi lader os falde. Jeg vil synge og læse magiske fortællinger – om julen og om englene.

Vi vil også synge julen ind med Dejlig er Jorden. Sammen vil vi mærke decembers lys tænde sig i hjertet, så vi kan gå ind i julemåneden med fred og måske endda have særligt fokus på englene omkring os.

Billetsalg åbner i september, og køber man billet inden 1. november modtager man i gave min eventyrlydbog hvor jeg læser et udvalg af mine magiske fortællinger op til lydcollager.

 

Afsluttede arrangementer

UDSOLGT Kreativitetens helbredende kraft

med fokus på sårbarheden som en styrke og en kilde til evig skabelse

GAVE: alle deltagere modtager efter arrangementet et stemmetrænings-program i gave

torsdag 11. maj 20.00 – 22.00 billet 240,- 2023
Øregårdssalen Ahlmanns Allé 6 2900 Hellerup

Denne inspirationsaften har fokus på, hvordan vi kan helbrede vores liv med kreativitet. De hvide sider bliver en favn, der altid rummer os og stemmen viser os vej til det sted, hvor vi kan mødes i et stort menneskeligt fællesskab, så vi mærker, vi ikke er alene. Vi oplever lyden af altings forbundethed, når vi tillader vores egen stemme at lyde i et rum med andre stemmer.

Vi skal intet præstere, og vi skal heller ikke stille os frem og synge solo. Denne aften handler om at få mulighed for at opleve forbundetheden og fællesskabet uden præstation. Det er en aften, hvor vi tillader sårbarheden og ser den som den smukkeste åbning og en kilde til evig skabelse. Det bløde punkt som inspirationen får lov at rejse igennem.

Der står et smukt flygel i rummet, og skriveøvelserne vil være til levende toner fra flyglet.

Kom og oplev kreativitetens helbredende kraft, der aktiveres, når vi træder ind i rummet som det vi er og ikke som det vi tror vi skal præstere os frem til at være. Vi er det allerede, og denne aften vil kreativiteten vise os vej til det sted, hvor vi allerede er alt det vi drømmer om at være.

Aftenen er også velegnet for terapeuter, der ønsker inspiration til at støtte mennesker kreativt på deres rejse med at helbrede gamle sår.

Medbring notesbog og pen til øvelserne.

Der vil være en kort pause undervejs, og jeg byder på juice og karameller.

Billetlink: www.place2book.com/da/sw2/sales/cbkgzxc8l0 

Hjerterums-andagt –

21. maj kl. 16  2023

Store Magleby Kirke, Kirkevej 2, 2791 Dragør

Vil du med i kirke på en anderledes måde?

Så er du velkommen til Hjerterums-andagt med lystænding, stilhed, bøn, refleksion og meditativ flygelmusik. Sognepræst Gitte Turin åbner kirkerummet for os på en lidt anderledes måde.
Jeg vil spille meditativ flygelmusik og synge Lystændingssang og Hjertesang
Kom og tænd dit lys og lad dig falde ind i stilheden i det smukke kirkerum.
Fri entré

KIRKEKONCERT Når hjertet tør

Høm Kirke 23. maj 2023 klokken 19.30

Tekst fra Kirkebladet

Når hjertet tør

poetisk forårskoncert

med sange, digte og fortællinger om at åbne sig for livet

Denne koncert hedder Når hjertet tør, som også er titlen på et af Majbritte Ulrikkeholms digte. I digtet peger Majbritte på, at tør både betyder at tø og at turde, og sammen med foråret kan vi åbne hjertet efter at have overvintret i mørket. Vi kan lade foråret smelte hjertet. Koncerten handler om at rumme både lys og mørke, glæde og sorg – alle livets årstider og om at åbne os igen og igen. Om at smelte hjertet så vi tør – åbne os for livet. Når vi tør.

Majbritte har for nylig udgivet en jubilæumsbog med digte og fortællinger fra 25 års forfatterliv De udødelige svaner, og hun vil læse magiske digte og fortællinger fra bogen og synge sange om at tænde lys i mørket og om de engle, der altid er der, når vi lader os falde – ind i livet – ind i hjertet.

Majbritte Ulrikkeholm har udgivet 17 bøger, hvoraf De udødelige svaner er den seneste. Hun har udgivet 15 albums med egne sange og musik.

Hendes skrivekunst er blevet præmieret af Statens Kunsfond for ”hendes evne til at få det enkle danske sprog til at blomstre og skabe billeder.”

*

Ord der forvandler

Præstø Litteraturfestival                                                                                    Boghandel Tissot og Koch Adelgade 40  10. juni 2023 klokken 14.00 fri entré

Majbritte Ulrikkeholm og Lawrence Lindhardt Christensen vil optræde med deres fælles foredrag Ord, der forvandler. Foredraget tager udgangspunkt i Majbrittes jubilæumsbog De udødelige svaner med udvalgte forvandlingstekster fra 25 års forfatterliv og Lawrence`s digtsamling  I audiens hos stilheden . Foredraget vil være krydret med sange.