På denne side kan du læse om arrangementer, koncerter, foredrag o.l.

TILMELD dig nyhedsbrevet og få tilsendt gratis inspiration og information ved at trykke på pilen

Kommende arrangementer

♥ Majbritte Ulrikkeholm i samtale om VISION med pernille Borg fra Khosmos

Tirsdag d. 1 oktober fra kl. 19.00-21.00 i det lille café-galleri SALONEN på Østerbrogade 222.

Al henvendelse vedrørende dette arrangement rettes til Khosmos, som er arrangør

Billet 222,- : https://khosmos.dk/saloner/oktober/tilmeld

 ♥ Et liv med plads til sjælen

Foredrag med sange, fortællinger og digte fra en forvandlingstid
Hillerød slotsbio 3. november klokken 14.00 Billet 150,-

Al henvendelse vedrørende dette arrangement bedes rettet til arrangør Hillerød Slotsbio Kontakt@slotsbio.dk

Billetlink: https://slotsbio.dk/ProTickets/php/ShowInfo.php?ShowID=2541

Når du er på billetsiden tryk på den grønne boks hvor der står 14.00 for billetkøb.

Ved dette musiske og poetiske foredrag vil Majbritte Ulrikkeholm tage deltagerne med på en rejse i hjerte og sjæl.
Det er et foredrag om at følge sit hjerte og finde modet til forandring, når livet kalder indefra

Da Majbritte på et tidspunkt i livet mistede stort set alt hvad hun ejede, indså hun, at det vigtigste og mest fundamentale havde hun aldrig mistet. Driften mod lys, sangene, digtene, fortællingerne, kærligheden og kreativiteten. Det blev et vendepunkt hvor den totale overgivelse til livet førte hende ind i en helt ny virkelighed og ind i det liv hun altid havde drømt om. Et liv med plads til sjælen.

Majbritte vil krydre sit foredrag med hjertesange og oplæsninger fra De udødelige svaner, som er tekster fra 25 års forfatterliv sammen med en helt ny samling af optegnelser fra en forvandlingstid. De udødelige svaner er Majbrittes 17. bog og markerer hendes 25-års forfatterjubilæum

♥ De hvide siders favn   

 lad kreativiteten vise vej til  et liv med plads til sjælen 

Inspirationsdag   ÅRHUS   15. september 2024  14.00 – 18.00

Billet 1200,- Billetten er ikke refunderbar men refunderes naturligvis hvis Inspirationsdagen skulle blive aflyst. Inkluderet i billetten er: Undervisning, skrivehæfte og pen, kaffe, te, nødder og lidt sødt undervejs. Der er desuden fri parkering. Billetten må kun videresælges til en person der opfylder betingelserne for deltagelse. LÆS VENLIGST DELTAGERBETINGELSERNE.

billetlink: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/qifp4r0u7s

Gennem inspirerende oplæg, guidede meditationer, hjertesang og skriveøvelser forædler vi forholdet til det inderste og undersøger hvor vi kan tillade mere lys i livet og skifte fokuspunkt fra overlevelse til overgivelse

Præcis som vi kan anskue de hvide sider i vores notesbog som en favn, der holder os, kan vi se hver dag i Livets Bog som en ny begyndelse, en åbning, en mulighed. De hvide sider rummer os og åbenbarer sig for os side for side som dage i et liv, vi ikke kontrollerer men som vi kærligt overgiver os til.

På denne inspirationsdag får deltagerne redskaber til at lade kreativiteten strømme frit, og vi overfører det vi opdager om kreativitetens evige kilde til et liv, der leves modigt og åbent fra sjælen.

Man behøver ingen kreativ erfaring for at deltage. Kreativitet i denne form er en tilgængelig vejviser for alle.

VIGTIGT: En forudsætning for deltagelse er dog, at man allerede har arbejdet en del med sig selv og ikke er i en så sårbar situation i livet, at individuel terapi undervejs i forløbet er påkrævet.

Deltagerne arbejder selvstændigt med opgaverne i et rum hvor alle får ro til egne processer, og hvor undervisningen henvender sig til gruppen og er bygget op omkring gruppens fælles energi.

Er du et meget sårbart sted i livet anbefaler jeg en mindre gruppe.

                                             * * * * * * *

Afsluttede arrangementer:

♥ Kreativitetens helbredende kraft   Odense

et levende foredrag om ord der forvandler og toner der følger os hjem til Sjælen

KØB BILLET VED DØREN

Torsdag 16. maj 2024  19.30 billet 200,-  Solvognen Kronprinnsensgade 7

Denne inspirationsaften har fokus på, hvordan vi kan helbrede vores liv med kreativitet. De hvide sider bliver en favn, der altid rummer os og stemmen viser os vej til det sted, hvor vi kan mødes i et stort menneskeligt fællesskab, så vi mærker, vi ikke er alene. Vi oplever lyden af altings forbundethed, når vi tillader vores egen stemme at lyde i et rum med andre stemmer.

Vi skal intet præstere, og vi skal heller ikke stille os frem og synge solo. Denne aften handler om at få mulighed for at opleve forbundetheden og fællesskabet uden præstation. Det er en aften, hvor vi tillader sårbarheden og ser den som den smukkeste åbning og en kilde til evig skabelse. Det bløde punkt som inspirationen får lov at rejse igennem.

Der står et flygel i rummet, og skriveøvelserne vil være til levende toner fra flyglet.

Kom og oplev kreativitetens helbredende kraft, der aktiveres, når vi træder ind i rummet som det vi er og ikke som det vi tror vi skal præstere os frem til at være. Vi er det allerede, og denne aften vil kreativiteten vise os vej til det sted, hvor vi allerede er alt det vi drømmer om at være.

Medbring notesbog og pen til øvelserne.

 ♥ Sæt din stemme fri og Syng i Sjælens Kor

Aftenseminar 28. maj 19.30 2024 Gentofte Hovedbibliotek

Øregårdssalen Ahlmanns Allé 6 2900 Hellerup

Billetpris indtil 250,- + gratis frisættende stemmeprogram

Billetlink: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/lgfwn3bstr

Når vi synger – uden at skulle dømmes – vil vi høre lyden af vores hjerte og klangen fra vores sjæl. Vi vil mærke, at vi hører til. I os selv, i verden og i fællesskabet. Kom og sæt din stemme fri og syng i Sjælens Kor, hvor der er plads til alle stemmer.

Hvis du nogensinde har været bange for at synge, så kan du komme til denne aften og få helbredt dit sangsår. Hvis du har sunget altid, kan du komme til denne aften og bare glæde dig over at synge med en hel masse dejlige mennesker. For vi samles i den skønne Øregårdssal og synger sammen uanset vi aldrig har sunget, eller om vi har sunget hele livet. For at synge i Sjælens Kor handler ikke om, hvor dygtige eller erfarne vi er. Sjælens Kor handler om at tillade vores egne og andres stemmer at være præcis som de er. Når vi gør det, vil vi føle, at der er et sted, hvor vi er hjemme. I os selv, i verden, i fællesskabet, i vores hjerte og sjæl og i dybet af vores iboende stemme.

Jeg giver deltagerne enkle redskaber til at sætte stemmen fri og til hvordan vi sammen skaber et ikke dømmende og kærligt rum, hvor alle kan føle sig frie til at bidrage med den stemme og tone de nu har.

Sådan kan vi synge, og Sjælens Kor kan lære os en hel masse om at leve fra frihed og værdighed.

Jeg vil lære jer at stå stærkt i jeres stemmes styrke og indre lys, og den erfaring kan I tage med videre ind i livet efter vores sang – og sjæleaften.

♥ De hvide siders favn – foredrag i Præstø

Boghandel Tissot og Koch Adelgade 40  4. april 2024 klokken 19.30 fri entré

Kom og hør et gratis foredrag om, hvordan vi kan lade de hvide sider være en favn der altid griber os. Jeg vil også fortælle om, hvordan jeg selv har brugt skrivning hele mit liv til at rumme alt det, der var svært, hemmeligt og forbudt. Og jeg vil fortælle om de skrevne linjers rejse fra at være notater i en notesbog til at blive bøger, andre kan have glæde af og spejle sig i.

Foredraget er en fejring af udgivelsen af min nye notesbog LIVETS NOTESBOG, hvor digtet De hvide siders favn er trykt på bagsiden, og hvor små citater dukker op rundt omkring i notesbogen, som også gemmer små collager rundt omkring på siderne.

♥ Et liv med plads til Sjælen Århus

UDSOLGT

20. marts 2024 klokken 20.00 Business United Mosevej 20B, 8240 Risskov

En aften med fortælling, sang og samvær + i gave Magisk Eventyrlydbog (gaven byttes ikke)

250,- Billetlink  https://www.place2book.com/da/sw2/sales/jeqs1ljd23

Kun få billetter tilbage

Denne aften vil jeg invitere jer på en rejse i hjerte og sjæl.

Det er en aften om at finde modet til forandring, om det store fald ind i livet og om at finde hjem til den store sjæl.

På et tidspunkt i livet mistede jeg stort set alt hvad jeg ejede, og jeg indså, at det vigtigste og mest fundamentale havde jeg aldrig mistet. Driften mod lys, sangene, digtene, fortællingerne, kærligheden og kreativiteten. Det blev et vendepunkt, hvor den totale overgivelse til livet førte mig ind i en helt ny virkelighed og ind i det liv jeg altid havde drømt om. Et liv med plads til sjælen.

Jeg vil krydre foredraget med hjertesange alle kan synge med på og oplæsninger fra De udødelige svaner, som er tekster fra 25 års forfatterliv sammen med en helt ny samling af optegnelser fra en forvandlingstid.

De udødelige svaner er min 17. bog og markerer også mit 25-års forfatterjubilæum, så denne aften vil også være en stor fejring af alle de år jeg har rejst sammen med mine læsere.

Hjerterums-andagt – Livets Moder

10. marts kl. 16.00 2024

Store Magleby Kirke, Kirkevej 2, 2791 Dragør

Vil du med i kirke på en anderledes måde?

Så er du velkommen til Hjerterums-andagt med lystænding, stilhed, bøn, refleksion og meditativ flygelmusik. Sognepræst Gitte Turin åbner kirkerummet for os på en lidt anderledes måde.

Jeg synger Lystændingssang og Hjertesang.

Lawrence Lindhardt Christensen synger Maria Sange.

Kom og tænd dit lys og lad dig falde ind i stilheden i det smukke kirkerum.

Fri entré

Majbritte Ulrikkeholm: Et liv med plads til sjælen – Odense

 foredrag med sange, fortællinger og digte fra en forvandlingstid

Solvognen Kronprinsensgade 7 Odense 24. oktober kl. 19.30 2023

Billetpris: 200,- + forvandlingskursus i gave ved billetkøb online

Link til billetkøb: www.place2book.com/da/sw2/sales/13t1840ets

Køb billet online og modtag 80 siders forvandlingskursus som E-bog (digitalt) efter arrangementet. E-bogskurset som man får i gave koster normalt 200,- Der er max 75 online billetter. Herefter er der billetter ved døren. Det er udelukkende online billetkøbere, der modtager E-bogskurset.

Fra Solvognens program:

Ved dette musiske og poetiske foredrag vil Majbritte Ulrikkeholm tage deltagerne med på en rejse i hjerte og sjæl.

Det er et foredrag om at finde modet til forandring, om det store fald ind i livet og om at finde hjem til det indre barns oprindelige skaberkraft.

Da Majbritte på et tidspunkt i livet mistede stort set alt hvad hun ejede, indså hun, at det vigtigste og mest fundamentale havde hun aldrig mistet. Driften mod lys, sangene, digtene, fortællingerne, kærligheden og kreativiteten. Det blev et vendepunkt hvor den totale overgivelse til livet førte hende ind i en helt ny virkelighed og ind i det liv hun altid havde drømt om. Et liv med plads til sjælen.

Majbritte vil krydre sit foredrag med hjertesange og oplæsninger fra De udødelige svaner, som er tekster fra 25 års forfatterliv sammen med en helt ny samling af optegnelser fra en forvandlingstid. De udødelige svaner er Majbrittes 17. bog og markerer hendes 25-års forfatterjubilæum.

Majbritte Ulrikkeholm har et helt særligt forhold til Solvognen, som var børnebibliotek, da hun som barn voksede op i Odense. Med skoletasken på ryggen gik hun gennem Eventyrhaven og ind i bøgernes forunderlige univers på børnebiblioteket. Her opdagede hun, at en fortælling kan forvandle et menneske, og her fødtes hendes lyst til at skrive selv.

”Det er noget helt særligt for mig,” fortæller Majbritte. ”At stå med min bog med fortællinger fra 25 års forfatterliv i de lokaler, som engang var min magiske portal ind til eventyrenes verden. Jeg vender i bogstaveligste forstand tilbage til mit udgangspunkt. Det er et eventyr i sig selv.”

Majbritte Ulrikkeholms bog De udødelige svaner er udgivet på det Odenseanske forlag HISTORIA, så ringen er på alle måder sluttet.

Der vil være café og lille boghandel med bogsignering efter foredraget.

Kreativitetens helbredende kraft

med fokus på sårbarheden som en styrke og en kilde til evig skabelse

GAVE: alle deltagere modtager efter arrangementet et stemmetrænings-program i gave

torsdag 11. maj 20.00 – 22.00 billet 240,- 2023

Øregårdssalen Ahlmanns Allé 6 2900 Hellerup

Denne inspirationsaften har fokus på, hvordan vi kan helbrede vores liv med kreativitet. De hvide sider bliver en favn, der altid rummer os og stemmen viser os vej til det sted, hvor vi kan mødes i et stort menneskeligt fællesskab, så vi mærker, vi ikke er alene. Vi oplever lyden af altings forbundethed, når vi tillader vores egen stemme at lyde i et rum med andre stemmer.

Vi skal intet præstere, og vi skal heller ikke stille os frem og synge solo. Denne aften handler om at få mulighed for at opleve forbundetheden og fællesskabet uden præstation. Det er en aften, hvor vi tillader sårbarheden og ser den som den smukkeste åbning og en kilde til evig skabelse. Det bløde punkt som inspirationen får lov at rejse igennem.

Der står et smukt flygel i rummet, og skriveøvelserne vil være til levende toner fra flyglet.

Kom og oplev kreativitetens helbredende kraft, der aktiveres, når vi træder ind i rummet som det vi er og ikke som det vi tror vi skal præstere os frem til at være. Vi er det allerede, og denne aften vil kreativiteten vise os vej til det sted, hvor vi allerede er alt det vi drømmer om at være.

Aftenen er også velegnet for terapeuter, der ønsker inspiration til at støtte mennesker kreativt på deres rejse med at helbrede gamle sår.

Medbring notesbog og pen til øvelserne.

Der vil være en kort pause undervejs, og jeg byder på juice og karameller.

Billetlink: www.place2book.com/da/sw2/sales/cbkgzxc8l0 

AFSLUTTET:                                                               I Englenes Lys                                               Poetisk sjælfuld jule-koncert

Med hjertesang, fortællinger, lystændings-ceremoni og skytsengel-meditation åbner vi døren til hjertet, julen og december.

Jeg giver juice og karameller, og der vil være en lille fin decembergave til alle deltagere.

Billet 250,- Voksenarrangement

Link til billetkøb: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/1ctdphdo1r

Den 1. december 2023 i Øregårdssalen kl. 20.00 – 21.30

Ved denne koncert vil vi give englene en særlig plads. Julens engle men også de engle, der følger os året rundt gennem livet – de engle der sender lys ind i vores hjerter, og som griber os, når vi lader os falde.

Vi undervejs tænde lys for vores skytsengel, og vi vil synge julen ind med Dejlig er Jorden. Sammen vil vi mærke decembers lys tænde sig i hjertet, så vi kan gå ind i julemåneden med fred og en stærkere kontakt til vores skytsengel.

KIRKEKONCERT Når hjertet tør

Høm Kirke 23. maj 2023 klokken 19.30

Tekst fra Kirkebladet

Når hjertet tør

poetisk forårskoncert

med sange, digte og fortællinger om at åbne sig for livet

Denne koncert hedder Når hjertet tør, som også er titlen på et af Majbritte Ulrikkeholms digte. I digtet peger Majbritte på, at tør både betyder at tø og at turde, og sammen med foråret kan vi åbne hjertet efter at have overvintret i mørket. Vi kan lade foråret smelte hjertet. Koncerten handler om at rumme både lys og mørke, glæde og sorg – alle livets årstider og om at åbne os igen og igen. Om at smelte hjertet så vi tør – åbne os for livet. Når vi tør.

Majbritte har for nylig udgivet en jubilæumsbog med digte og fortællinger fra 25 års forfatterliv De udødelige svaner, og hun vil læse magiske digte og fortællinger fra bogen og synge sange om at tænde lys i mørket og om de engle, der altid er der, når vi lader os falde – ind i livet – ind i hjertet.

Majbritte Ulrikkeholm har udgivet 17 bøger, hvoraf De udødelige svaner er den seneste. Hun har udgivet 15 albums med egne sange og musik.

Hendes skrivekunst er blevet præmieret af Statens Kunsfond for ”hendes evne til at få det enkle danske sprog til at blomstre og skabe billeder.”

*

Ord der forvandler

Præstø Litteraturfestival                                                                                    Boghandel Tissot og Koch Adelgade 40  10. juni 2023 klokken 14.00 fri entré

Majbritte Ulrikkeholm og Lawrence Lindhardt Christensen vil optræde med deres fælles foredrag Ord, der forvandler. Foredraget tager udgangspunkt i Majbrittes jubilæumsbog De udødelige svaner med udvalgte forvandlingstekster fra 25 års forfatterliv og Lawrence`s digtsamling  I audiens hos stilheden . Foredraget vil være krydret med sange.