På denne side kan du læse om arrangementer, koncerter, foredrag o.l.

TILMELD dig nyhedsbrevet og få tilsendt gratis inspiration og information

https://my.sendinblue.com/users/subscribe/js_id/2dxtd/id/1

Ord på Nyord 9. juli 2022 10.00 – 17.00  2022

Majbritte Ulrikkeholm & Lawrence Lindhardt Christensen

Sange og digte om kærlighed og håb

Vaskehuset ved siden af kirken klokken 13.00 – 14.00 fri entré

Adresse på Kirken: Søndergade 1 Nyord 4780 Stege

Majbritte og Lawrence læser op og fortæller om de tre digtsamlinger Håb, 24 digte til min elskede og I audiens hos stilheden. Alle tre digtsamlinger har det til fælles, at de er skrevet med afsæt i et ønske om at bruge ord som en vej til forvandling.

Der vil være sange om at finde modet i hjertet og om at tænde lys i livet.

Foredraget er en del af en hel dags arrangementer med fokus på ORD.

Ord der forvandler

Sange og digte om kærlighed og håb

6. september 2022  20.00 – 21.30

her efter bogsignering og en lille forfriskning

Gentofte Hovedbibliotek Øregårdssalen Ahlmanns Alle 6, 2900 Hellerup

Billet: 200,- Kun voksne deltagere ved dette arrangement

Jeg er selv er selv arrangør af denne aften, så billetter købes på linket. Der er ingen billetter ved døren https://www.place2book.com/da/sw2/sales/pqayhj595n

Sammen med min kæreste og kunstneriske partner Lawrence Lindhardt Christensen vil jeg læse op og fortælle om de tre digtsamlinger Håb, 24 digte til min elskede og I audiens hos stilheden. Alle tre digtsamlinger har det til fælles, at de er skrevet med afsæt i et ønske om at bruge ord som en vej til forvandling.

De tre bøger er skrevet med afsæt i voldsomme hændelser, som vi forvandlede med ord. Under corona-krisen skrev vi en tekst til hinanden hver dag, en tekst vi læste højt for hinanden aftenen. Det blev til bogen HÅB, for selvom digtene er skrevet med afsæt i en krise, viste det sig, at vi allermest havde fokus fokus på det forår, der foldede sig ud og på kærligheden mellem os.

Min egen digtsamling 24 digte til min elskede blev skrevet som et dybtfølt ønske om at få fortalt min elskede om min kærlighed. Dette behov opstod efter ulykken på Storebæltsbroen, hvor min første tanke var: “Bare de nu har husket at kysse hinanden farvel.”

Lawrence gennemgik en stor personlig krise, og også her blev digtene en vej til forvandling. I digtsamlingen I audiens hos stilheden beskriver han et sammenbrud, der i virkeligheden blev et gennembrud ind til sjælen og stilheden.

“Aldrig har jeg været mere mig selv end nu hvor jeg er blevet en anden”

Undervejs i foredraget vil der være sange om at finde modet i hjertet og om at tænde lys i livet, og jeg vil spille meditative flygelimprovisationer fra min aktuelle CD-udgivelse Embraced by Stars – piano for inner peace.