På denne side kan du læse om arrangementer, koncerter, foredrag o.l.

TILMELD dig nyhedsbrevet og få tilsendt gratis inspiration og information

https://my.sendinblue.com/users/subscribe/js_id/2dxtd/id/1

Kommende arrangement

Hjerterumsandagt
Lystænding, bønner, digte, stille klavermusik

I store Magleby Kirke ved Dragør søndag 18. september 16.00 – 17.00 med Sognepræst Gitte Turin og musiker Majbritte Ulrikkeholm – fri entré da det er et kirkeligt arrangement

Kom med i kirke på en anderledes måde. Min sjæleven sognepræst Gitte Turin vil åbne kirkerummet for lystænding, bønner septembertekster, stille flygelmusik og stilhedsstunder. Gitte står for teksterne og bønnerne, og jeg improviserer ved det smukke flygel i rummet mellem ordene.

Kom og tænd lys i september.

Sjælens JUL
magiske fortællinger og sange om julen indeni

1. december klokken 20.00
i Øregårdssalen Gentofte Hovedbibliotek
Gæstemusiker: Lawrence

Så har jeg lejet den smukke sal med det skønne flygel igen. Denne gang skal vi tænde lys i hjertet og i december med julefortællinger fra min jubilæumsbog De udødelige svaner og med fortællinger om, at vi gerne må græde, selvom det er jul. Der vil være sange om sne og om den smukke Maria, og der vil være flygelimprovisationer. Vi vil begynde aftenen med en stille julemeditation og der vil være bogsignering og lidt julegodter efter arrangementet.

Som sidst vælger jeg ikke at fylde salen op. Selvom der kan være 135 deltagere i salen, vælger jeg at stoppe ved 90, for jeg elsker simpelthen, at der er plads til Ånden og Englene og til sårbare sjæle med brug for rum og ro.
Der er kun voksne ved dette arrangement.
Hold nu op hvor jeg glæder mig ekstra meget til jul i år.

Kærlig hilsen Majbritte ❤

Billetter á 225 her: https://www.place2book.com/sw2/sales/5yykgg105y

Allerede afholdte arrangementer

Ord på Nyord 9. juli 2022 10.00 – 17.00  2022

Majbritte Ulrikkeholm & Lawrence Lindhardt Christensen

Sange og digte om kærlighed og håb

Vaskehuset ved siden af kirken klokken 13.00 – 14.00 fri entré

Adresse på Kirken: Søndergade 1 Nyord 4780 Stege

Majbritte og Lawrence læser op og fortæller om de tre digtsamlinger Håb, 24 digte til min elskede og I audiens hos stilheden. Alle tre digtsamlinger har det til fælles, at de er skrevet med afsæt i et ønske om at bruge ord som en vej til forvandling.

Der vil være sange om at finde modet i hjertet og om at tænde lys i livet.

Foredraget er en del af en hel dags arrangementer med fokus på ORD.

Ord der forvandler

Sange og digte om kærlighed og håb

6. september 2022  20.00 – 21.30

her efter bogsignering og en lille forfriskning

Kun 3 billetter tilbage

Gentofte Hovedbibliotek Øregårdssalen Ahlmanns Alle 6, 2900 Hellerup

Billet: 200,- Kun voksne deltagere ved dette arrangement

Jeg er selv er selv arrangør af denne aften, så billetter købes på linket. Der er ingen billetter ved døren https://www.place2book.com/da/sw2/sales/pqayhj595n

Sammen med min kæreste og kunstneriske partner Lawrence Lindhardt Christensen vil jeg læse op og fortælle om de tre digtsamlinger Håb, 24 digte til min elskede og I audiens hos stilheden. Alle tre digtsamlinger har det til fælles, at de er skrevet med afsæt i et ønske om at bruge ord som en vej til forvandling.

De tre bøger er skrevet med afsæt i voldsomme hændelser, som vi forvandlede med ord. Under corona-krisen skrev vi en tekst til hinanden hver dag, en tekst vi læste højt for hinanden aftenen. Det blev til bogen HÅB, for selvom digtene er skrevet med afsæt i en krise, viste det sig, at vi allermest havde fokus fokus på det forår, der foldede sig ud og på kærligheden mellem os.

Min egen digtsamling 24 digte til min elskede blev skrevet som et dybtfølt ønske om at få fortalt min elskede om min kærlighed. Dette behov opstod efter ulykken på Storebæltsbroen, hvor min første tanke var: “Bare de nu har husket at kysse hinanden farvel.”

Lawrence gennemgik en stor personlig krise, og også her blev digtene en vej til forvandling. I digtsamlingen I audiens hos stilheden beskriver han et sammenbrud, der i virkeligheden blev et gennembrud ind til sjælen og stilheden.

“Aldrig har jeg været mere mig selv end nu hvor jeg er blevet en anden”

Undervejs i foredraget vil der være sange om at finde modet i hjertet og om at tænde lys i livet, og jeg vil spille meditative flygelimprovisationer fra min aktuelle CD-udgivelse Embraced by Stars – piano for inner peace.